TORNAR

El Projecte Malla ja ha lliurat més de 300 elements de protecció

Pel que fa a donatius, la xifra ja és a prop dels 6.000 euros

societat
Divendres, 3 abril 2020. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fa una setmana que el Projecte Malla es va posar en marxa i ja hi ha els primers resultats: més de tres centenars d'elements de protecció. Les impressores 3D coordinades per aquest col·lectiu continuen treballaran i enllestiran en breu més material.

El Projecte Malla ha creat i distribuït 337 elements de protecció per ajudar al sistema sanitari de la Conca d'Òdena en la lluita contra la COVID-19. El projecte també té 30 respiradors que estan a  la espera d'homologació i ha aconseguit recaptar 5.896 euros de donacions privades, cosa que permetrà continuar amb aquest projecte en les properes setmanes. 

En la primera setmana de funcionament han estat fetes 295 viseres de protecció facial i 42 obreportes que s'han repartit entre una desena de centres i institucions. En concret, el material s'ha entregat a les següents entitats: Àuria Grup, la Creu Roja, l'Asil d'Igualada l'Hospital d'Igualada, la Residència Igualada, la Fundació Sanitària Sant Josep, el Consorci Sociosanitari d'Igualada, l'Ajuntament d'Òdena, al Transport Sanitari d'Igualada i la Farmàcia Cristina Casas. 

Pel que fa adonacions, fins aquest dimecres s'havien recaptat 5.896 euros de més d'un centenar de donants. El col·lectiu vol agrair totes les aportacions rebudes fins dimecres i les que s'han continuat fent durant aquesta setmana. Les donacions es poden realitzar al portal al web del Projecte Malla, al portal de col·laboració social comunitària Kunectors: https://www.espaimalla.cat/donacions/

Informació sobre el coronavirus

http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici/


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.