TORNAR
PUBLICITAT

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital, premiat

El doctor Xavier Pelfort, d’aquesta àrea, va ser present al Congrés de l’Associació Espanyola d’Artroscòpia

societat
Dimarts, 13 desembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0 han atorgat recentment el Premi benchmarking CSC /ARQ que reconeix el rendiment i la qualitat de l'hospital en serveis de traumatologia. L'Hospital també figura en el top en matèria de medicina digestiva, àrea de la dona i gestió hospitalària global. 

PUBLICITAT

El Consorci Sanitari de l'Anoia ha rebut el premi al millor hospital de referència en la categoria de 'benchmark' en el Servei de cirurgia otropèdica i traumatologia, una distinció que lliura el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0. Hi optaven tots aquells hospitals bàsics i de referència de Catalunya que participen al Projecte Xarxa d'hospitals associats per a l'Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ). Els Premis de benchmarking CSC / ARQ tenen com a objectiu superar la limitació de les fonts d'informació actuals en l'àmbit de la gestió sanitària, pel que fa a la falta d'interpretació i contextualització dels resultats dels rànquings existents.

Els professionals de l'Hospital van ser al Congrés de Bilbao sobre Cirurgia OrtopèdicaL'Hospital d'Igualada és considerat com a centre de referència català en cirurgia ortopèdica i traumatologia. L'octubre d'aquest any el centre ha estat situat entre els 20 millors d'Espanya en la categoria de gestió hospitalària global, àrea de la dona i àrea de digestiu, un reconeixement internacional atorgat per IASIST. El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital d'Igualada va ser al Congrés conjunt de l'Associació Espanyola d'Artotscopia (l'AEA) i la Sociedad Espanyola de Rodilla (SEROD), a Bilbao. La jornada, que es va celebrar del 9 a l'11 de novembre, pretén posar en relleu els temes més avançats sobre la cirurgia artroscòpia i de genoll, així com també els aspectes més actuals d'aquestes patologia.

El Doctor Xavier Pelfort, Director del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de del Consorci Sanitari de l'Anoia, hi va participar com a ponent en dues taules rodones: una sobre les osteotomies de tíbia en pacients de 50 anys i una altra sobre la reconstrucció del lligament encreuat posterior. Els resultats sobre un treball prospectiu que avalua el grau de recuperació i la millora del dolor dels pacients intervinguts d'osteotomia tibial també es van presentar al Congrès, un treball dels Doctors Pelfort i Ormeño conjuntament amb cirurgians ortopèdics de l'Hospital del Mar. 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.