TORNAR
PUBLICITAT

La UEA farà eleccions aquest novembre per triar president i nova junta directiva

L’actual president, Joan Domènech, no s’ha pronunciat sobre si hi concorrerà

societat
Dijous, 29 agost 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El 28 de novembre, els socis de la Unió Empresarial triaran el seu nou equip directiu i president. Les eleccions es convoquen per al període 2019-2023.

PUBLICITAT

La Junta Directiva de la Unió Empresarial ha convocat les eleccions una vegada acabat el mandat 2015-2019. Es faran en el marc de la celebració de l'Assemblea General Extraordinària, el proper 28 de novembre de 2019 a 2/4 de 7 en una única convocatòria, a la sala d'actes de la seu de l'entitat (Ctra. Manresa, 131 d'Igualada). L'actual president, Joan Domènech, no ha revelat encara si tornarà a concórrer als comicis. 

En l'Assemblea General Ordinària de la UEA del març de 2019, es va aprovar el nou règim electoral, on els candidats a president i membres de la Junta Directiva s'han de presentar mitjançant candidatures (art. 33 dels Estatuts). Aquestes candidatures es podran presentar fins a un mes abans de la celebració de l'Assemblea General -vol dir fins al 28 d'octubre de2019- es podran presentar les candidatures.

El president, de manera interina, és des de fa un any Joan Domènech, que va rellevar al seu company de junta Blai Paco. La patronal recorda que "tots els membres afiliats a l'entitat tenen dret a ser elegibles per ocupar càrrecs de representació de l'associació; i que tindran dret de vot tots els associats i associades a la UEA que estiguin al corrent de pagament de les quotes associatives".

Al web de la UEA, es pot trobar la fitxa de delegació de vot pel cas que no es pugui assistir a l'Assemblea i la fitxa per presentar la candidatura. Per a més informació sobre la convocatòria d'eleccions, podeu adreçar-vos mitjançant el correu electrònic uea@uea.cat o per telèfon al 93 805 22 92.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.