TORNAR
PUBLICITAT

V365 considera la placa de la inauguració de la piscina una mostra "d'egocentrisme" de Trucharte

Demanen a l’alcaldessa que faci retirar la placa amb el seu nom

societat
Dimecres, 27 juny 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit majoritari de l'anterior govern de Vilanova del Camí, V365, ha emès un comunicat respecte a la polèmica sobre la inauguració de les instal·lacions reformades de les piscines. Qüestionen l'estabilitat del govern a quatre després de les dures paraules del regidor Cividanes a l'alcaldessa.

"El malestar intern en el si de l'actual equip de govern ha enrarit i deslluït l'acte 'inaugural' de les piscines de Can Titó". Així es manifesta V365, partit al que pertanyia Vanesa González l'anterior alcaldessa abans de la moció de censura del gener de 2017. En un comunicat, s'aprofundeix en les declaracions crítiques que González feia a Anoiadiari la setmana passada. Assenyalen que "es posa de manifest la feblesa de l'actual equip de govern i la incapacitat de Noemí Trucharte de liderar i donar estabilitat a la gestió municipal". Parlen també "d'actitud egocèntrica" de l'alcaldessa per "fer posar una placa inaugural sota de la placa original de l'any 82 amb el seu nom. Si bé és habitual que això passi en moltes inauguracions, sembla exagerat és en el cas d'una remodelació".

La polèmica placa, a dessota de la inauguració de 1982Veuen que "hi ha errors manifestos com dir que 's'inauguren les piscines', quan aquestes ja fa més de 35 anys que estan inaugurades i amb una placa inaugural tot just a sobre de la nova. A més, resulta curiós veure que a la placa de 1982 no hi apareix cap nom. Sembla, doncs, una qüestió purament d'ànsia de protagonisme". Afegeixen que "estem segurs que ni tan sols els socis de govern de Noemí Trucharte comparteixen aquesta decisió que els deixa en un segon pla i a la ombra del seu egocentrisme. De fet, en el cas de Cividanes, va quedar evidenciat". Demanen que l'alcaldessa faci retirar la polèmica placa amb el seu nom de la piscina municipal de Vilanova del Camí fent honor a la veritat i humilitat que hauria de tenir una persona digna del càrrec que ocupa.

A voltes sobre la inauguració, V365 qüestiona "si hi havia algun projecte rere la moció de censura" ja que "el regidor d'Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, va criticar a Truchartedavant els assistents i la Diputada d'esports Maite Fandos, la va acusar d'intromissió, afany de penjar-se medalles i falta de respecte cap als acords que van motivar moció de censura ara fa més d'un any" i que "també afirmava Cividanes que tots els acords presents i futurs de la governabilitat del municipi estan en perill". 

El partit avança que "seguirem analitzant el resultat de la remodelació de les piscines, en les quals ja han sorgit alguns problemes, per tal de poder solucionar tot allò que se'n derivi en els propers mesos, ja que s'han produït diversos imprevistos a causa dels terminis per executar l'obra".0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.