TORNAR
PUBLICITAT

Vilanova estrena un servei d'atenció a la llar, al Nucli Antic i al Camp del Rei

societat
Diumenge, 10 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cal que els usuaris que vulguin utilitzar aquest servei estiguin empadronats al municipi vilanoví. Les persones que emprin el recurs tindran l'acompanyament en aspectes de la seva vida quotidiana que no poden cobrir elles mateixes: fer la compra, preparar els àpats, ordre, manteniment i neteja a fons del domicili, etc.

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vilanova del Camí activarà de nou, en breu, un servei d'atenció a domicili al veïnat del Nucli Antic i Camp del Rei. S'adreça a les persones grans que més ho necessiten i amb pocs recursos econòmics per a la realització de les activitats bàsiques de la vida diària. Encara es poden fer sol·licituds per optar a aquest servei a través del departament de Serveis Personals.

Els requisits per emprar aquest serve són estar empadronat al municipi i viure en la zona del Nucli Antic o el Camp del Rei. Poden ser persones grans amb pocs recursos econòmics i amb dificultat per a realitzar determinades activitats de la vida diària; persones amb diversitat funcional; persones amb problemes crònics de salut o persones dependents per a realitzar les activitats bàsiques de la vida diària. També se'n poden beneficiar les persones cuidadores que tenen una sobrecàrrega de feina en l'àmbit familiar.  Per sol·licitar el servei, cal adreçar-se al Departament de Serveis Socials Tel. 93 805 44 11 (extensió número 2). El servei s'oferirà en funció de la disponibilitat que hi hagi en el moment de fer la demanda.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.