TORNAR

Cap de setmana intens per als Falcons de Vallbona d’Anoia

Celebrada la IXa Trobada Nacional dels Falcons a la Catalunya Nord, a Perpinyà, amb l’assistència de totes les 10 colles

cultura
Dimarts, 29 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els Falcons de Vallbona d’Anoia van començar el divendres tenint a l’agenda una tarda molt important culturalment, intervenint en una entrevista a Ràdio Arrels, l’única de la Catalunya Nord que fa programa en català, juntament amb els amfitrions, els Falcons del Riberal.
PUBLICITAT

Els Falcons de Piera també hi van participar

Falcons a Perpinyà

Tot seguit els van convidar a l’escola La Bressola, al poble de Vilallonga del Monts, on les dues colles van poder mostrar algunes figures que van agradar molt als alumnes, pares i professorat, així doncs una tarda molt bonica divulgant la cultura popular catalana.

L’endemà dissabte, després de l’arribada de la resta de colles falconeres, van iniciar a les 16.00 de la tarda la cercavila, dividits en 4 grups que feien diferents recorreguts per Perpinyà, on tot el poble hi va gaudir molt, actuant finalment a la Plaça de la República.

Totes les colles van realitzar-hi les seves figures i els Falcons de Vallbona d’Anoia van demostrar que, malgrat són els més joves, en el seu primer any falconer, havien treballat molt, aconseguint figures com un pilar de 4 femení, la estrella de 3 puntes, la 'panxanguera', el con... totes elles executades amb molta solvència. Tot seguit, després dels agraïments i discursos, es va donar pas a la foto de germanor de totes les 10 colles de Falcons de Catalunya i per acabar es va fer un sopar a Baó, amb concert i ball.

Destacar la molt bona rebuda de la Catalunya Nord i del molt bon ambient de festa per part de tots. La pròxima actuació prevista pels Falcons de Vallbona d’Anoia serà el dia 14 d’agost per la Festa Major de Capellades.

Falcons de Vallbona d'Anoia / Falcons de Piera


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.