TORNAR

Òdena proposa un concurs de contes per a joves centrat en la situació actual

Les propostes es poden enviar per email a l’Espai Jove fins el 4 de maig

cultura
Dijous, 23 abril 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament d'Òdena, tot i el moment d'emergència sanitària, tampoc s'oblida de Sant Jordi. Hi haurà premis de 80 euros per als guanyadors de les dues categories grans, de 16 a 18 anys i de 19 a 30.

PUBLICITAT

Per sisè any, hi haurà concurs de contes de l'Espai Jove d'Òdena. En aquesta ocasió, es proposa que els joves relatin situacions relacionades amb les paraules pandèmia, medi ambient o les guerres del segle XXI, entre altres. És una crida als als nois i noies d'entre 8 i 30 anys perquè participin en concurs, en el marc de Sant Jordi i el Dia internacional del llibre d'aquest 2020.

L'Espai Jove d'Òdena, que organitza el concursL'eix central de les creacions literàries, doncs, seran "temàtiques relacionades amb les paraules coronavirus, COVID19, bacteris, virus, pandèmia, confinament, medi ambient o guerres del segle XXI". Els participants competiran en quatre categories dividides per edats: de 8 a 11 anys, de 12 a 15, de 16 a 18 i de 19 a 30 anys. El primer i segon classificat de les dues categories de menor edat s'enduran 50 euros i 20 euros, respectivament, mentre que el primer i segon classificat de les dues categories restants optaran a premis de 80 euros pels guanyadors i 50 euros pels finalistes.

Les creacions literàries es poden enviar al correu electrònic odena.espaijove@odena.cat fins el 4 de maig. Cal posar posant com a assumpte "VI concurs de contes espai jove". Els textos hauran d'estar escrits amb un cos de lletra de 12 punts, hauran de tenir una extensió mínima de 2 pàgines de mida A4 i podran estendre's fins a un màxim de 5 planes. Junt amb el text caldrà enviar una fotocòpia del DNI de la persona concursant o bé, el DNI del tutor o tutora, en el cas que el participant sigui menor d'edat. El termini per a la presentació dels treballs finalitzarà el 4 de maig. El veredicte i la data per a l'entrega de premis es comunicarà després de l'aixecament de l'Estat d'Alarma. Podeu consultar la resta de les bases per al concurs a www.odena.cat. El veredicte  es comunicarà després de l'aixecament de l'estat d'alarma. 

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.