TORNAR
PUBLICITAT

Grup Carles adquireix el despatx Ausa Comptable, S.L. de Vic

La firma igualadina Grup Carles ha adquirit l’assessoria vigatana per reforçar la seva posició a la capital de l’Osona.

economia
Dissabte, 22 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'adquisició, l’equip humà d’Ausa Comptable s’incorpora a l’equip de Grup Carles, alhora que ambdós socis fundadors continuaran actius al capdavant del despatx durant un període de temps, amb el compromís de fer un traspàs de qualitat. El despatx Ausa Comptable disposa d’una oficina pròpia a Les Masies de Voltregà i participa accionarialment i amb suport professional a l’assessoria Tar Comptable, SL de Taradell.

El passat mes de febrer, Grup Carles va concloure un important acord en firmar l’adquisició de l’assessoria Ausa Comptable, dedicada als serveis fiscals, comptables i laborals, un significat despatx de Vic que compta amb una trajectòria de 40 anys.
L’empresa igualadina, capdavantera a la comarca de l’Anoia, amb un equip humà de més de 80 professionals, ofereix solucions dirigides tant al sector privat, com al públic, a través de set àrees d’especialització en els serveis de consultoria, gestió, advocats, enginyeria i sostenibilitat, auditoria, assegurances i immobiliaris. Grup Carles té la seu a Igualada i compta també amb delegacions a Capellades, Barcelona, Lleida i Andorra la Vella, així com quatre empreses participades que completen la seva oferta de serveis professionals.
Amb més de 50 anys d’història, la capacitat d’innovació de la firma igualadina li ha permès evolucionar al costat dels seus clients, donant resposta a les noves demandes socials i del mercat. Amb aquesta compra, Grup Carles reforça la seva posició a la capital de l’Osona, on ja disposa d’una altra oficina especialitzada en dret públic i urbanístic. L’objectiu d’aquest acord per part
d’Ausa Comptable és la planificació de la jubilació dels seus socis fundadors, amb la prioritat principal de donar continuïtat al bon servei que durant tots aquests anys ha prestat als seus clients, i enriquir l’oferta professional de la consultora vigatana amb el port foli de serveis de Grup Carles.
L’acte de la signatura es va celebrar a les instal·lacions de la firma igualadina i va comptar amb la presència de Pere Claramunt Audinis i Maria Mercè da Pena Postius, socis fundadors d’Ausa Comptable, i de Sebastià Carles Freixas i Xavier Carles Tort, soci i soci-director general de Grup Carles, respectivament.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.