TORNAR

Igualada atorga subvencions a 32 empreses per a la creació de treball estable

L’Ajuntament dedica, d’altra banda, una partida de 9.500 euros per a nous autònoms

economia
Dijous, 19 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb aquestes subvencions, s'ha contractat a 57 persones, 22 d'elles veïnes d'Igualada. El volum de les subvencions a empreses -que han creat ocupació de setembre del 2018 a setembre del 2019- és de gairebé 30.000 euros. 

L'Ajuntament igualadí, a través del Departament de Dinamització Econòmica, ha aprovat atorgar 32 noves subvencions destinades a empreses i entitats que hagin creat llocs de treball estable. El pressupost total d'aquesta línea d'ajuts és de gairebé 30.000 euros i la finalitat d'aquesta actuació és fomentar el treball estable al municipi d'Igualada, ja que incentiva les empreses que han formalitzat aquesta modalitat de contractació, que redueix la precarietat laboral.

Les quantitats dels ajuts oscil·len entre els 600 i els 2.560,79 euros. Es donen a empreses que han creat ocupació estable entre l'1 de setembre de 2018 i el 31 d'agost de 2019 i emfasitza el suport a aquelles que hagin formalitzat més d'una contractació, també les que es regulen per mitjà de cooperatives i es fa especial atenció als casos en què es contracta treballadors empadronat a Igualada. Cal destacar, en aquest sentit, que de les 57 persones contractades per les empreses subvencionades, 22 tenen domicili a la capital de l'Anoia.

Ajut a nous autònoms

També l'Ajuntament ha aprovat aquesta setmana 19 noves subvencions a persones desocupades que s'han establert com a treballadors. El pressupost destinat a aquests ajuts per a la posada en marxa d'una activitat econòmica és de gairebé 9.500 euros. La finalitat de les subvencions, que tenen un import de 500 euros, és incentivar la creació del propi lloc de treball per part de persones que estan en situació d'atur. El suport de l'Ajuntament consisteix, concretament, a sufragar les despeses que comporta la quota d'autònoms per aquells que s'hagin donat d'alta entre l'1 de setembre del 2018 i el 31 d'agost de 2019.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.