TORNAR
PUBLICITAT

Joan Domènech és reelegit president de la Unió Empresarial

L’empresarial audiovisual presidirà una junta de 14 persones amb noves cares

economia
Divendres, 29 novembre 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El que ha estat president interí el darrer any i mig ha rebut l'aval dels afiliats a la patronal anoienca en l'Assemblea General Extraordinària. Encapçalarà una junta de 14 persones, de les quals quatre són dones.

PUBLICITAT

La Unió Empresarial de l'Anoia celebrava aquest dijous l'Assemblea General Extraordinària oberta als socis de la patronal. L'únic punt, l'elecció del president i els membres de la Junta Directiva. L'assemblea va escollir a Joan Domènech, nou president de la Unió Empresarial de l'Anoia. Era l'única candidatura oficialitzada. No hi va haver cap objecció al respecte. Domènech, empresari del sector audiovisual, era part de la junta de l'anterior president, Blai Paco.

Domènech, al centre, amb la seva nova juntaL'acompanyaran, en la nova junta, 14 empresaris i empresàries: Xavier Bustos (Comercial Godó), Joan Mateu (Macasa), Xavier Badia (Curtits Badia), Montse Duch (Mevir SA), Carles Carol (Espai Gastronomia), Míriam Pujol (Grup Calaf), Joan Tristany (Tristany & Trull SL), Domingo Sánchez (Dorsan Filtració), Josep Parera (Instal·lacions Parera), Marta Calzada (Finques Rambles), Aida Torrens (Petromiralles), Antonio Egea (Text 51), Xavier Seuba (Meritem) i Xavier Carles (Grup Carles). En el seu discurs, ja com a president, Joan Domènech, agraïa als que han estat aquests anys a la junta "pel compromís constant que sempre han demostrat amb l'entitat" i als i les nous/ves membres els donava les gràcies "per començar junts una nova etapa".

Domènech valora el treball en equip i "vol donar més responsabilitat i representació als nous membres de la Junta Directiva en els diversos organismes i entitats de les que la UEA forma part". Afirma també que "seguirem la línia estratègica entomada per la Junta anterior, perquè ha funcionat molt bé, i sumarem altres accions que permetin el creixement i el posicionament de l'entitat i la competitivitat de les empreses".

La patronal es disposa en seguir treballant per sectors econòmics i col·lectius, reforçant els existents, ampliant el dels autònoms "i creant nous grups com el turisme i gastronomia, i els enginyers". El president de la UEA fixa línies estratègiques com "treballar per a la millora de les empreses com és el desenvolupament dels recursos humans, un tema reiteratiu que preocupa a les empreses i que des de la patronal hem de reforçar per assolir que l'Anoia esdevingui un hub de talent". Creu que "som un referent entre les patronals catalanes" i que "cal seguir el bon camí iniciat i reforçar aquest posicionament".

Domènech és des de fa sis anys president de Fira Igualada, i en la seva faceta empresarial, és director audiovisual d'Immersive Planet, especialitzada en parcs temàtics, i fundador de la productora audiovisual Rosebud Films i de l'agència de comunicació global Boxcom.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.