TORNAR

A licitació l'obra de construcció de la pista poliesportiva i vestidors dels Prats de Rei

economia
Dijous, 21 maig 2009. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana ha sortit a licitació les obres de “Construcció de la pista poliesportiva i vestidors”. L’anunci de l’Ajuntament dels Prats de Rei va sortir publicat aquest dimarts al DOGC. El finançament de l’obra prové del PUOSC de l’any 2007, de l’ajut de Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat de la Diputació de Barcelona, del Consell Català de l’Esport i de l’Ajuntament dels Prats de Rei.
PUBLICITAT

Plànol del projecte de la pista poliesportiva i els vestidors

El pressupost de licitació de l’obra és de 370.810,05€ i el procediment d’adjudicació és a través de procediment obert. El termini previst d’execució de l’actuació és de set mesos. Els licitadors podran presentar les seves ofertes durant vint-i-sis dies natural després de la publicació de l’anunci al BOPB o al DOGC.

Des de l’Ajuntament dels Prats de Rei, el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports, Marc Sendiu, declara que “estem satisfets d’haver aconseguit treure a concurs una obra que la gent espera fa temps i, ara podem afirmar que serà una realitat aquest any 2009”. Afegeix que “en una fase posterior, el nostre principal objectiu és el de cercar recursos per a poder cobrir-la i en una última fase, poder convertir-lo en un pavelló”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.