TORNAR

Obertes les inscripcions per al VI Fòrum Empresarial de l'Anoia, que girarà entorn de la innovació

La trobada, organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia, es farà el 30 de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu, amb la participació de l’expert en innovació Franc Ponti. També es presentarà l’informe econòmic anual Empresa i Progrés d’enguany, ”La inn

economia
Dimecres, 16 novembre 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La Unió Empresarial de l'Anoia ha obert les inscripcions per a la sisena edició del Fòrum Empresarial de l'Anoia, que enguany tindrà com a eix central l'àmbit de la innovació. En parlaran l'expert en innovació, el doctor Franc Ponti, i els representants de les empreses anoienques Meritem, Arcas Ollé, Waterologies i Picvisa, que exposaran la seva experiència. En aquesta trobada del teixit empresarial anoienc, que es farà el dimecres 30 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre Municipal Ateneu, d'Igualada, també es presentarà l'informe econòmic anual Empresa i Progrés d'enguany, "La innovació en l'entorn empresarial", elaborat per la patronal anoienca durant el transcurs de l'any 2022.

Des de la Unió Empresarial de l'Anoia assenyalen que el Fòrum és "l'acte acadèmic de referència" del sector empresarial anoienc. L'entitat, a partir de recerca, entrevistes, tallers i taules de treball amb empresaris/es, agents socials i econòmics, administració i ciutadania elabora aquest informe anual de diferent temàtica, que es presenta en el marc del fòrum. Aquest informe, Empresa i Progrés, afegeixen, proporciona informació de context, anàlisi i propostes, i dona pautes i eines per millorar l'economia del territori en el context del moment. L'informe d'enguany "contindrà una retrospectiva i radiografia de la innovació en el mapa actual del món empresarial, pautes i propostes per treballar la innovació en les organitzacions i també, un recull de casos d'empreses de Catalunya i de l'Anoia que estan apostant per la innovació. Especialment per trobar-nos en un entorn altament competitiu i canviant, la innovació ha esdevingut el cavall de batalla de les organitzacions i les empreses que necessiten incorporar nous productes, serveis o processos per tal de mantenir i millorar la seva posició al mercat", assenyalen des de la patronal anoienca.

El seu president, Joan Domènech, ha manifestat que "en el moment actual, les empreses i les organitzacions entenguin que el canvi i l'adaptació formarà part del seu dia a dia d'ara endavant, una situació en la qual, la innovació esdevé la clau per estar al dia dels canvis i la transformació permanent de l'entorn empresarial. Des de la UEA teníem molt clar que enguany, havíem de parlar d'innovació i continuar acompanyant i animant a les empreses a no perdre cap tren".

L'experiència en innovació d'empreses anoienques

Després de la presentació de l'informe Empresa i Progrés "La innovació en l'entorn empresarial", quatre empreses de la comarca, Meritem, Arcas Ollé, Waterologies i Picvisa exposaran el seu testimoni i la seva experiència en el món de la innovació, sigui en quant a producte o com a sistema de producció.

Franc Ponti, ponent del VI Fòrum Empresarial de l'Anoia

Tot seguit, el VI Fòrum UEA comptarà amb la ponència de l'expert en innovació i creativitat en l'àmbit empresarial, Franc Ponti. Ponti és doctor en Economia i Empresa per Universitat de VIC; llicenciat en Humanitats per la UOC i Màster en Societat del Coneixement també per la mateixa empresa. A EADA va estudiar Psicologia de les Organitzacions i també de Direcció d'Empreses. En l'actualitat és professor a EADA Business School al departament d'Estratègia, Lideratge i Persones i és un ponent de renom en l'àmbit de la creativitat i la innovació.

L'expert oferirà la ponència titulada "Els 7 errors capitals de la innovació i el canvi" on recollirà experiències i reflexions sobre com aplicar la innovació de forma real, tangible i sense perdre l'orientació empresarial.

L'esdeveniment serà conduït pel periodista igualadí, cap d'Informatius de RAC1 i degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros. Està obert a tothom que vulgui participar-hi amb inscripció prèvia. A totes les persones assistents se'ls hi farà arribar un exemplar de l'informe econòmic en versió impresa i en línia.

El VI Fòrum Empresarial de l'Anoia finalitzarà amb una copa de cava relacional per afavorir el networking entre les persones assistents.

Més informació i inscripcions

Més informació i inscripcions a la web de la UEA

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.