TORNAR
PUBLICITAT

Petromiralles ha instal·lat tres carregadors universals per a vehicles a les seves estacions gràcies a un acord amb Endesa

L’empresa ha anunciat que estaran operatius entre el setembre i octubre

economia
Divendres, 9 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’acord forma part del pla de desplegament de recàrrega de vehicles elèctrics que contempla instal·lar fins a 8.500 punts de recàrrega durant 5 anys

Petromiralles ha instal·lat 3 carregadors universals per a vehicles elèctrics a les seves estacions de servei. La iniciativa abastarà les 14 estacions que l’empresa té: 12 a Catalunya, 1 a Navarra i 1 al País Basc.
Segons Aida Torrens, responsable d’Imatge Corporativa de Petromiralles SL, el nou equipament ja està instal·lat, si bé no entrarà en funcionament fins al setembre o a l’octubre, moment en què es preveu que la companyia distribuïdora tingui accés a la xarxa elèctrica per oferir el subministrament. Segons Torrens, “Petromiralles oferirà el servei, mentre que l’usuari serà client de l’empresa que finalment distribueixi l’electricitat”.
Des del punt de vista de l’empresa distribuïdora de carburants, “tenim dues vocacions, d’una banda, la del servei al client. Si el client migra cap al vehicle elèctric, nosaltres també hem de migrar-hi. De l’altra, hem de ser el màxim de respectuosos amb el medi ambient”, ha assenyalat Torrens, qui ha recordat que “ja vam virar cap als biocarburants en el seu moment. Ara mateix, sabem que no tothom pot migrar encara cap al vehicle elèctric, però per aquells que ho vulguin, volem estar al seu costat, també”.
De moment, des de l’empresa no es faran càrrec ells mateixos de la distribució, “ens estem mirant la documentació per poder ser gestors elèctrics, potser més endavant”.
Finalment, Torrens ha volgut recordar el compromís de Petromiralles SL amb el medi ambient: “tota l’energia que tenim sempre l’hem tingut contractada amb fonts d’energia verda. El compromís d’Endesa també subratlla que l’electricitat consumida des d’aquests nous punts de càrrega també serà així. Ara mateix, l’energia que abasteix totes les nostres estacions prové d’energies renovables”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.