TORNAR
PUBLICITAT

La UEA engega una enquesta per copsar les demandes de mobilitat dels anoiencs

La patronal subratlla ”la necessitat de bones infraestructures per ser un territori competitiu”

economia
Diumenge, 22 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'estat de les infraestructures de l'Anoia i les percepcions de la població al respecte. S'obre una enquesta promoguda per la UEA i la seva Comissió de Mobilitat, que segueix la línia de treball de l'entitat, que vetllar per la competitivitat de les empreses, per fer de l'Anoia un territori atractiu per a l'arribada de noves empreses.

PUBLICITAT

La seu de la UEA, a la carretera de ManresaL'Anoia té una bona situació geogràfica i en el món empresarial s'ha assenyalat això com una una de les principals fortaleses de l'Anoia, però des de fa anys hi ha unes mancances a nivell d'infraestructures, comunicacions, i mobilitat de les persones. Conscients d'aquesta preocupació, i essent una de les principals necessitats i reclamacions manifestada de manera reiterada pels empresaris del territori, la UEA i la seva Comissió d'Urbanisme i Mobilitat de l'Anoia (CUMA) activen un anàlisi per identificar els punts forts i els punts febles del territori, buscar alternatives i possibles solucions en aquest àmbit, i tot amb l'objectiu d'avançar com a comarca, millorar la competitivitat empresarial, i també enfortir l'economia anoienca. Per conèixer de primera mà les necessitats i preocupacions dels anoiencs a nivell d'infraestructures i mobilitat la UEA ha impulsat una enquesta a la ciutadania que es pot respondre de manera online en aquest enllaç https://bit.ly/30SQHpd o bé a través de la pàgina web de la UEA i les xarxes socials.

La finalitat de l'enquesta és conèixer quines son les principals vies de comunicació i carreteres més utilitzades, la valoració del transport públic existent, la mobilitat sostenible, la opinió sobre alguns actius de la comarca, entre d'altres. La UEA anima a tothom a participar i respondre l'enquesta per tal de recollir una mostra important de la població, i les dades que s'obtindran que ajudarà a obtenir una visió real de la situació de l'Anoia a nivell d'infraestructures i mobilitat, conèixer les necessitats dels anoiencs, i treballar i centrar els esforços en aquest sentit.

Amb el projecte se segueix la línia de treball de l'entitat, que vetllar per la competitivitat de les empreses, per fer de l'Anoia un territori atractiu per a l'arribada de noves empreses, però "també un bon lloc per a viure, treballar, estudiar i visitar". Afegeixen que "si l'Anoia compta amb bones infraestructures, bones carreteres, i la mobilitat és òptima i eficient, el territori serà competitiu".

PUBLICITAT

1 Comentaris

M

Maria

Vilanova del Camí

12 de gener 2020.09:34h

Respondre

Es fonamental que el transport públic sigui molt més econòmic. I el que seria urgent es fer que es facin vies verdes que conectin Igualada amb els municipis colindants per accedir facilment amb... Llegir més bicicleta o patinet, fins i tot a peu.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.