TORNAR
PUBLICITAT

La UEA obre un espai de 'coworking' a Igualada a preus accessibles

Des d’aquest mes, les dependències de la seva seu es podran compartir amb altres emprenedors

economia
Divendres, 26 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Unió Empresarial posa en marxa un espai de 'coworking' per simplificar la vida dels nous emprenedors. La patronal facilita així una de les demandes que els assistents als fòrums empresarials van posar sobre la taula. El preu mensual de l'espai és de 85 euros.

PUBLICITAT

Des d'aquest mes, la UEA ha posat a disposició dels petits emprenedors i autònoms un espai de 'coworking' accessible. Es troba a les mateixes dependències de la patronal anoienca i estarà obert de dilluns a dijous de 9 del matí a 9 del vespre; en el cas dels divendres, de 9 a 7. Amb això es vol donar resposta "a una de les gran preocupacions dels autònoms professionals i els emprenedors, que són les despeses necessàries per mantenir una empresa pròpia. Són molts els que converteixen casa seva en la seu i lloc de treball de l'empresa, amb els inconvenients que això comporta, sobretot a l'hora de separa vida personal i laboral".

Una de les sales que es posa a disposició dels emprenedorsEn segon terme, la UEA considera que aquesta oportunitat permet també "promoure la col·laboració i networking dels professionals de la comarca" ja que compartir espai fomenta la cooperació entre empreses de qualsevol activitat i estrènyer relacions humanes, amplia els coneixements i enriqueix experiències, i fins i tot estableix relacions de treball i de negoci inimaginables fins al moment".

El nou espai de coworking ofereix als autònoms professionals de la comarca disposar d'un lloc on tirar endavant la seva empresa, amb les comoditats necessàries com disposar d'una taula i cadira, connexió wi-fi, sales de reunions, atenció telefònica, recollida de correu, flexibilitat horària, etc. El preu mensual són 85 euros. Per a més informació, posar-se en contacte amb la Unió Empresarial de l'Anoia a través del telèfon 93 805 22 92 o bé per correu electrònic: uea@uea.cat

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.