TORNAR
PUBLICITAT

Una vintena d'alumnes acaben el Programa d'Operacions en Entorns de Producció, de la UEA

economia
Dissabte, 8 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En col·laboració amb la Universitat de Lleida, i el suport de l'Ajuntament d'Igualada i el Campus Universitari, aquests mesos s'ha desenvolupat un programa per tecnificar els processos productius. La bona resposta que ha obtingut aquesta formació fa que se'n prepari una segona edició.

PUBLICITAT

La Unió Empresarial ha impulsat aquest 2019 el Programa d'Operacions en Entorns de Producció, una formació que ha nascut arran del treball de prospecció realitzat per la patronal l'Anoia durant el 2018, i on les empreses visitades van posar de manifest la seva inquietud d'optimitzar els seus processos productius. Aquesta primera edició del programa ha comptat amb la participació d'una vintena d'alumnes -gerents i comandaments intermitjos d'empreses- i va finalitzar-se el passat divendres dia 31 de maig.

El brindis amb el que es tancava el cursLa de cloenda va comptar amb l'assistència, tant d'alumnes com de professors i va estar conduïda pel vicepresident de la UEA, Xavier Bustos. Bustos va destacar que aquest programa va sorgir de les necessitats manifestades per les mateixes empreses associades a l'entitat i va mostrar-se molt satisfet de la bona acollida que ha tingut per part de tothom. Els alumnes van valorar molt positivament el contingut de les classes com Lean Manufacturing, robòtica i gestió d'equips. I per l'altra banda, l'equip docent va destacar que el grup d'alumnes ha estat "excepcionalment implicat, exigent, motivat, heterogeni i enriquidor".

Aquest programa ha servit per ajudar a les empreses a "augmentar la seva eficiència, la seva capacitat productiva i la velocitat del procés; però a la vegada, els coneixements adquirits també han permès que les empreses puguin millorar el seu servei al client, la seva posició financera i que puguin reduir el seu
endeutament, ja sigui pel que fa als costos, als estocs i als rebutjos (mermes)".

PUBLICITAT

1 Comentaris

M

Marisol

Igualada

9 de juny 2019.10:43h

Respondre

M’agrada llegir bones notícies. Ens fan molta falta. Felicitats per la iniciativa !

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.