TORNAR
PUBLICITAT

Beques per als estudiants de secundària i estudis superiors de La Pobla

Amb una partida pressupostària de 15.000 €

ensenyament
Dilluns, 28 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt convoca unes beques per als estudiants de secundària, batxillerat, cicles formatius i estudis universitaris durant el curs 2019-2020 en centre públics i/o privats amb títol homologat. Els candidats han de ser menors de 25 anys i empadronats al municipi. Les sol·licituds es podran presentar del 29 d'octubre al 29 de novembre, ambdós inclosos. Per a la concessió d'aquests ajuts s'ha destinat una partida de 15.000 € del pressupost.

L'import de les beques serà com a màxim de: 20 € per a l'alumne de secundària; 100 € per a l'alumne de batxillerat de menys de 25 anys; 100 € per a l'alumne de grau mitjà o superior de menys de 25 anys, i 200 € per a l'alumne d'estudis universitaris de menys de 25 anys.

Les peticions es podran presentar a les oficines municipals, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia, i els dimarts, de 2/4 de 5 a les 6 de la tarda. També es podrà fer a través de la plataforma E-tram https://tramits.lapobladeclaramunt.cat. Tota la documentació necessària i la informació per demanar les beques es pot trobar al web de l'Ajuntament www.lapobladeclaramunt.cat.

Des de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt han manifestat que aquesta línia de beques es fa amb l'objectiu d'ajudar les famílies i donar suport i promoure l'educació postobligatòria.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.