TORNAR
PUBLICITAT

La Gaspar arrenca una nova temporada de cursos monogràfics

Alguns cursos per a joves i adults encara tenen places disponibles

ensenyament
Dimarts, 24 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Escola Municipal d’Art i Dissenyd'Igualada La Gaspar ha iniciat una nova temporada de cursos monogràfics de la seva Escola Oberta, tant per a infants com per a joves i adults. Alguns monogràfics per joves i adults resten oberts a l’espera de omplir les places d’inscripcions i que aquestes restaran obertes tot el mes de setembre.

El passt dijous 12 de setembre ca obrir les portes l'Escola Oberta, amb una oferta de cursos adreçats a infants, uns tallers que, segons el centre, "són espais destinats a l’experimentació, on els nens i nenes poden desenvolupar-se creativament i ampliar el seu pensament intuïtiu". L’Arian Morera fa els tallers Musicart , TIC-TAC, el viatger del temps, Explora, i la Noemí Duran imparteix el curs Descobreix.

 

Pel que fa als cursos per a joves i adults són, segons la direcció de La Gaspar, "tallers artístics destinats a potenciar la creativitat i a ser un complement, tant si és tracta d’un professional que vol ampliar coneixements com un aficionat que vol iniciar-se en el món artístic". Els cursos per a adults que s’han iniciat aquest mes de setembre són Dibuix Artístic, Projectes guiats d’escultura, Concepte i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura, impartits per la Teresa Riba; Taller de gravat i serigrafia impartits pel Josep Mª Rosich, Projectes guiats de fotografia i Photoshop impartits per l’Aureli Sendra, Disseny, tècniques de patronatge i confecció d’accessoris de pell  i taller obert de cuir impartits per Mosi Ayabi, Raquel Soteras i Olga Dubovik, Openleather. També s’han iniciat els cursos per a joves Transforma impartit pel Jordi Enrich, Disseny de videojocs en 3D impartit per Israel Fernàndez.

Inscripcions obertes

Alguns monogràfics per joves i adults resten oberts a l’espera de omplir les places d’inscripcions i que aquestes restaran obertes tot el mes de setembre. Els monogràfics que encara queden places disponibles i resten a l’espera d’iniciar-se a partir d’octubre són: Dibuix de figura humana amb model impartit per la Teresa Riba, Disseny gràfic i il·lustració assistit per ordinador impartit pel Xavier Mula), Crea models en 3D per a pel·lícules i videojocs impartit per Israel Fernàndez), Contingut animat per xarxes i plataformes digitals impartit per Ferran Caldito, Impressió 3D/Disseny CAD/Electrònica impartit per Makers Igualada), Formació artístico-plàstica per a professorat (d’octubre a febrer) i Aprendre a mirar l'art (de març a juny 2020) impartits per la Teresa Riba.

Podeu trobar més informació dels cursos a la nova pàgina web de l’escola o trucant al telèfon 938 05 52 62.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.