TORNAR
PUBLICITAT

Els habitants de Piera podran decidir els horaris per al tancament de bars i restaurants en un procés participatiu

Un segon procés demanarà a pierencs i pierenques l’opinió sobre l’esborrany d’ordenança reguladora del soroll i la contaminació acústica

ensenyament
Diumenge, 18 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La ciutadania podrà formular les seves propostes sobre l’ordenança reguladora dels horaris de tancament per a bars i restaurants i la de soroll i contaminació acústica

PUBLICITAT

Amb l’objectiu de promoure la participació dels veïns i de les veïnes en el da a dia de Piera, el consistori ha obert un procés participatiu per a redactar dues ordenances municipals noves. En aquest sentit, els pierencs i les pierenques podran fer suggeriments i propostes sobre el contingut de l’ordenança reguladora dels horaris de tancament per a bars i restaurants i sobre el text de l’ordenança reguladora del soroll i la contaminació acústica.
L’Ajuntament ha publicat dos esborranys per tal que la ciutadania els prengui com a models per a suggerir després els canvis que consideri oportuns. Les propostes es podran presentar via instància des del dilluns 26 d'agost fins al dimecres 11 de setembre, a les 23.59 hores.
Un cop recollits tots els suggeriments, es debatran en el següent ple municipal per tal d’aprovar les dues ordenances de manera provisional si s’escau. Posteriorment, les dues ordenances disposaran de 30 dies per a la presentació d’al·legacions als textos normatius.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.