TORNAR
PUBLICITAT

El Campus d'Igualada farà un curs sobre Eines d’Innovació amb finalitat solidària

S’ha fixat un preu solidari de només 25 euros per matrícula

ensenyament
Dimarts, 26 maig 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un curs per ajudar a les empreses a reinventar-se en el nou escenari que deixa la pandèmia del coronavirus. El curs, en línia, arrenca el dissabte 30 de maig i s'allargarà fins a finals de juliol.

PUBLICITAT

El Campus UdL-Igualada ha organitzat un curs en línia solidari sobre Eines d'innovació. Anirà a càrrec de l'equip docent del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística. La finalitat serà la captació de fons per al Consorci Sociosanitari d'Igualada en la lluita contra la COVID-19. Per això, han establert un preu simbòlic: 25 euros de matrícula quan el valor real és de 300 euros.

Segons els organitzadors, la pandèmia global "obre un nou paradigma per a les estratègies empresarials, amb noves oportunitats competitives que caldrà saber aprofitar". En aquest context, el curs busca ajudar a les empreses i professionals en actiu a reinventar-se, i també té com a objectiu divulgar i ampliar el coneixement i la cultura de la innovació entre estudiants i societat en general, a més de recaptar fons per la lluita contra la COVID19."

El curs comença el 30 de maig i acaba el 30 de juliol. Consta de 10 càpsules formatives. El temps de dedicació estimat per a cadascuna és d'entre 1 i 3 hores. Els participants disposaran del material d'estudi, tutories a través del campus virtual i un qüestionari d'autoavaluació final. Es pot trobar més informació del curs i tramitar les inscripcions a la web campusigualada.udl.cat

Més informació sobre la COVID19

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.