TORNAR

El Campus d'Igualada farà un curs sobre Eines d’Innovació amb finalitat solidària

S’ha fixat un preu solidari de només 25 euros per matrícula

ensenyament
Dimarts, 26 maig 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un curs per ajudar a les empreses a reinventar-se en el nou escenari que deixa la pandèmia del coronavirus. El curs, en línia, arrenca el dissabte 30 de maig i s'allargarà fins a finals de juliol.

PUBLICITAT

El Campus UdL-Igualada ha organitzat un curs en línia solidari sobre Eines d'innovació. Anirà a càrrec de l'equip docent del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística. La finalitat serà la captació de fons per al Consorci Sociosanitari d'Igualada en la lluita contra la COVID-19. Per això, han establert un preu simbòlic: 25 euros de matrícula quan el valor real és de 300 euros.

Segons els organitzadors, la pandèmia global "obre un nou paradigma per a les estratègies empresarials, amb noves oportunitats competitives que caldrà saber aprofitar". En aquest context, el curs busca ajudar a les empreses i professionals en actiu a reinventar-se, i també té com a objectiu divulgar i ampliar el coneixement i la cultura de la innovació entre estudiants i societat en general, a més de recaptar fons per la lluita contra la COVID19."

El curs comença el 30 de maig i acaba el 30 de juliol. Consta de 10 càpsules formatives. El temps de dedicació estimat per a cadascuna és d'entre 1 i 3 hores. Els participants disposaran del material d'estudi, tutories a través del campus virtual i un qüestionari d'autoavaluació final. Es pot trobar més informació del curs i tramitar les inscripcions a la web campusigualada.udl.cat

Més informació sobre la COVID19

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.