TORNAR

El Consell Comarcal de l'Anoia obre el termini de sol·licituds per a les beques menjador

La convocatòria per al curs 2022-2023 ”garanteix la dotació econòmica per cobrir el 70 o el 100% del servei a tots aquells que compleixin els requisits establerts en les bases”

ensenyament
Dilluns, 2 maig 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fins al 22 de maig es poden presentar les sol·licituds per als ajuts individuals per a la utilització del servei escolar de menjador, Les beques són avaluades i concedides pel Consell Comarcal i sustentades econòmicament pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquestes ajudes, "garanteixen la dotació econòmica per cobrir els ajuts del 70% o bé del 100% en aquelles sol·licituds que compleixin els requisits exigits", remarquen des de l'ens comarcal.

Les beques es destinen a alumnes escolaritzats en centres de segon cicle d'educació infantil (EINF-2C), educació primària (EPRI), secundària (ESO) de jornada partida a més d'educació especial (EE) de centres públics i concertats de la comarca de l'Anoia, als quals no correspongui la gratuïtat del servei, amb valoració de les condicions econòmiques, familiars i socials dels sol·licitants, i en funció de la disponibilitat econòmica del Consell Comarcal l'Anoia per al curs.

Els avaluadors del Consell Comarcal de l'Anoia tindran en compte, per a la concessió de les ajudes, la puntuació general obtinguda atenent la situació socioeconòmica de la unitat familiar i, quan s'escaigui, les situacions particularitzades que pugui acreditar la família, amb l'informe específic dels serveis socials.

Les pot sol·licitar l'alumnat que estigui matriculat el curs vinent en un centre educatiu de l'Anoia, faci ús del servei de menjador escolar, no li correspongui la gratuïtat i no estigui en acolliment residencial. També cal que la renda màxima familiar anual de l'any 2021 no superi els topalls que s'especifiquen en les bases de la convocatòria. Lai nformació dels tràmits es pot consultar a la web del Consell Comarcal ,www.anoia.cat.

Carme Zaragoza, vicepresidenta 5a de l'ens comarcal i titular de l'àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de l'Anoia, assenyala que "després de dos cursos marcats en diferent mesura per la pandèmia, tot apunta que, de cara al curs vinent, es reprendrà novament el funcionament habitual de la dinàmica educativa; obrim, doncs, aquesta convocatòria d'ajuts per al servei de menjador amb la voluntat d'ajudar aquelles famílies que més ho necessiten i garantir una correcta alimentació a tots els infants de la nostra comarca".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.