TORNAR

El Consell distribueix mòbils a famílies vulnerables per facilitar la seva connectivitat

ensenyament
Dimarts, 28 abril 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La prioritat de la distribució són els infants que ara cursen 6è de Primària i ESO. El Consell posa de manifest l'agraïment per la donacions que permetran que aquests col·lectius puguin seguir el curs escolar durant el confinament per la COVID19. 

PUBLICITAT

L'ens comarcal ha començat la distribució de telèfons mòbils per facilitar la connectivitat a infants de famílies vulnerables. Seran per a nens i nenes de 6è de Primària i ESO de famílies amb pocs recursos, que ara mateix no tenien cap alternativa. Així, a aquestes llars, tindran alternatives de connectivitat per a usos educatius o de socialització.

També s'han adquirit targetes SIM perquè puguin tenir connectivitat. Se'n farà la distribució entre infants de la comarca. Ara mateix es prioritzen els nens i nenes que actualment cursen 6è de Primària i ESO, però la voluntat és que les properes setmanes s'arribi a més col·lectius d'infants. Les autoritats agraeixen la solidaritat que ha fet possible aquesta acció de suport a les famílies més vulnerables, del tot indispensable en l'actual situació de confinament per a garantir el seguiment del curs escolar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.