Una acció de mala sort condemna l'Igualada Rigat a Sant Sadurní

Partit de poder a poder en el derbi penedesenc, que els arlequinats perden a la represa

Dilluns, 9 març 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats segueixen perdent en finals ajustats (4-3), ara contra el Noia després de caure contra Reus i Barça. L'equip de Cesc Linares té ara dues setmanes per preparar l'estrena de la Copa.

Els igualadins van caure per 4-3 davant del Noia a l'Ateneu Agrícola. El públic de Sant Sadurní va veure un partit molt igualat, que es va decidir per un xut llunyà de Ferrer que va rebotar en el patí de Palau i va significar el gol definitiu. L'equip és setè quan només queda una jornada pel final de la fase regular de l'OK Lliga, un partit que se celebrarà contra el Palafrugell, a l'abril.

Baliu, a l'esquerra, durant el matx a Sant SadurníL'Igualada Rigat es va avançar amb el 31è gol de Jordi Méndez a la lliga. El golejador arlequinat va tallar una bola a mitja pista i va organitzar un contraatac per batre Zapater quan només es portaven dos minuts de joc. El Noia va empatar 11 minuts més tard, quan Costa rematava al segon pal una entrada a l'àrea de l'equip de Sant Sadurní. Els de Pere Varias es podrien haver posat per davant amb una falta directa de Manrubia al minut 17, que no va entrar. Tot i això, el Noia es va avançar pocs minuts més tard amb un gol d'Esteller, que caçava un rebot dins de l'àrea.

El final del primer temps va ser vibrant, ja que Ton Baliu va restablir l'empat robant una bola a mitja pista i va empatar en una jugada personal. Però a manca de tres minuts, Esteller va tornar a marcar aprofitant un passi interior. A la represa, els arlequinats van anar a cercar l'empat. Va ser Roger Bars, que va iniciar un contraatac amb Sergi Pla i després arribant des del darrere per acabar d'empentar la bola a la xarxa.

El 3 a 3 va aguantar 12 minuts en el marcador fins que la mala fortuna va aparèixer amb un tir de llarga distància de Ferrer, que va acabar sent lleugerament desviat pels patins de Palau i va acabar al fons de la xarxa de la porteria defensada per Elagi Deitg. Amb aquest derrota, la quarta consecutiva, els igualadins baixen fins la setena posició. Ara els homes de Linares, amb la suspensió del partit contra el Barcelos, tindran dues setmanes lliures per poder preparar la Copa del Rei. Després hauran de jugar l'últim partit de la lliga regular contra el Palafrugell.