L'Igualada Rigat fa suar el Barça a les Comes

Els arlequinats es van sobreposar a un 0 a 3 i van tenir opcions d’empatar fins a pocs segons del final

Dijous, 5 març 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats van tenir a prop la proesa de treure un punt contra el totpoderós FC Barcelona, amb el suport del fidel públic igualadí (3-5). Els blaugranes només van poder apuntalar la victòria en el darrer minut.

L'Igualada Rigat va caure a Les Comes contra el Barça per 3 a 5, cosa que permet als visitants assegurar-se el primer lloc a la classificació amb vista al play-off. Els arlequinats, en canvi, es van quedar sense recompensa tot i el bon joc però s'emporten una recàrrega d'autoestima de cara al partit de dissabte a les 8 contra el Noia a l'Ateneu Agrícola.

Baliu, en plena pugna amb un barcelonista per la bola FOTO: Xavi GarciaEn els primers 25 minuts, els blaugranes van ser superiors. L'IHC va quedar tocat pel primer gol, molt matiner (al minut 6 i mig) de Bargalló, una diana que va néixer d'una falta prèvia del blaugrana que la parella arbitral no va assenyalar. Les protestes van provocar l'expulsió de Sergi Pla, però l'equip local va saber defensar la inferioritat. De fet, el marcador no es va moure fins als últims cinc minuts quan el veterà Panadero va anotar el 0 a 2 en una rematada al segon pal, després d'una contra amb Joao. En la jugada anterior, Baliu havia tingut l'empat molt a prop. El portuguès Joao vamarcar del 0 a 3 a falta d'un minut i mig. I l'esquerda podria haver estat encara més gran si Elagi no hagués aturat una falta directa a l'últim minut de la primera meitat.

A la represa, els homes de Cesc Linares van reaccionar. I com. Primer Sergi Pla, en una falta directa, anotava el primer gol dels locals I un minut després, Baliu robava la bola a mitja pista i superava Egurrola per sota les cames va marcar el segon. L'IHC gairebé havia remuntat un dificilíssim 0 a 3. Tot i que l'empat era a prop, Joao Rodrigues va tornar a ampliar distàncies amb un xut llunyà.

El 2 a 4 es mantindria fins l'últim minut. En aquell moment, Ton Baliu va culminar una jugada col·lectiva de tot l'equip per fer el 3 a 4. Gol per reduir diferències al mínim i per fer tremolar als blaugranes. Els d'Edu Castro no van poder respirar tranquils fins que a manca de cinc segons, Pablo Álvarez va aprofitar la pressió arlequinada (porter inclòs) per fer el 3 a 5 definitiu.