Els igualadins cauen a Peralada després de dominar tota la segona part

Els blaus juguen dissabte un partit a cara o creu a les Comes, contra el San Cristóbal

Dilluns, 2 març 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

El guió del partit que van jugar els homes de Marc Cabestany a Peralada ja s'havia vist aquest any. Els igualadins van controlar bona part del matx però el van deixar escapar als darrers minuts i els locals es van imposar amb un gol en solitari (1-0).

Els blaus s'enfrontaven a un equip que encarava el duel amb una ratxa de quatre victòries de manera consecutiva. Tot i la situació, els igualadins no volien donar el braç a tòrcer i volien treure un bon resultat. Malgrat les bones intencions dels de Cabestany, la primera ocasió va ser pels locals. Albert va intervenir en un u contra u. El partit no tindria un dominador clar en aquesta primera part.

Els jugadors de Cabestany feien una alta pressió per incomodar la sortida de pilota del Peralada i, de mica en mica, es van anar apropant a l'àrea rival. Primer va ser Nil, en una gran jugada i després Óscar, en una falta frontal. L'enfrontament podia caure per qualsevol dels dos costats. Pocs minuts abans del descans, el Peralada va estavellar la pilota al travesser. S'arribava a la mitja part amb l'empat a zero.

La represa va ser totalment diferent. La pressió molt avançada dels igualadins va deixar als locals sense arguments. Els blaus veien com anaven generant més perill a la porteria del Peralada. I més, quan els contraris es van quedar amb 10 jugadors. S'apropava el final i en una segona jugada, al minut 85, els locals feien el gol del triomf. Era increïble el que s'estava veient al Municipal de Peralada. Ara, l'Igualada juga un partit a cara o creu contra el San Cristóbal, dissabte a les 6, a casa.