El CAI Triatló, desè a nivell de clubs a Osona

La prova vigatana coincidia amb el Campionat català de clubs

Dimarts, 19 juliol 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

A Vic es va celebrar la quarta edició del triatló d'Osona, prova que aquest any era campionat de Catalunya per clubs de triatló i que va comptar amb 430 inscrits entre la prova open i el campionat de Catalunya. La participació del CAI, més que digna, amb l'assoliment del desè lloc per equips.

Els homes i dones del CAI Triatló no es van perdre la prova osonenca que es disputava aquest diumenge a Vic. Consistia en un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants donaven la volta a la famosa punta del campanar; seguidament els triatletes havien de fer 24 quilòmetres de ciclisme fins a la capital comarcal, amb un circuit molt exigent on s'havia de coronar l'Alt de la Mina; i, per acabar, 5,8 quilòmetres de cursa a peu pel centre de la població de Vic. Els resultats igualadins, bons, en els que cal destacar el gran treball d'equip, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 10ena posició de la classificació general del campionat de Catalunya de clubs.

Els homes del CAI desplaçats a Vic, en una foto de grupLa prova va començar a les 11 en un dia assolellat i molt calorós, amb una temperatura de l'aigua de 24 graus centígrads que va fer que l'ús del neoprè no estigues permès. Els guanyadors de la prova van ser Joan Ruvireta del CN Vic ETB i Eva Ledesma del club Tri 4.40. Pel que fa als components de l'equip igualadí, el millor resultat individual va ser el de David Baraldès, 30è, seguit de Carlos Fernández a la 55a posició. En els llocs 76 i 77 arribaven Jordi Domènech i Daniel Segura, respectivament. A les posicions 114 i 115, Bernat Vinyals i José Ríos. David Estapè era 134è. En categoria Open van arribar per aquest ordre, Josep Malavè, Ramon Viladot, Toni Cañas, Josep Roca i Josep Colomar.