L'equip del CERRR Igualada treu nota a la triatló d'Ansó

Divendres, 19 febrer 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Al poble de Ansó, província d'Osca, va tenir lloc la XVI edició del Triatló d'Hivern Vall d'Ansó. Aquesta prova consistia en tres voltes en un circuit de 2,5 quilòmetres, seguidament el sector de ciclisme era de 20 quilòmetres -amb un desnivell positiu acumulat de 680 metres- i finalment, amb l’últim tram de la prova, 10 quilòmetres d'esquí de fons en un circuit que no presentava les seves òptimes condicions, ja que el divendres anterior havia plogut amb intensitat i bona part de la neu s'havia fos. Pels atletes del CERRR, cal destacar una boníssima segona posició de Joan Freixa, que va fer el primer millor parcial tant en el sector de córrer com en el de ciclisme, on va encapçalant la cursa; la sisena posició en el tram d'esquí va fer que quedés a tant sols 5 segons del primer classificat general. D'altra banda, Carles Sala que debutava en aquesta disciplina, va aconseguir una quarta posició SUB23 fent el tercer millor parcial en el sector d’esquí de la categoria.