El CBI femení s'emporta una necessària i treballada victòria

C.B. IGUALADA 63 - C.B.F CERDANYOLA "A" C&N 59

Dilluns, 17 gener 2011. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
Importantíssima victòria del conjunt igualadí davant el Cerdanyola, un rival directe per a la segona fase. El partit va començar malament per les igualadines a que en els primers 6 minuts, les visitants van endossar un parcial de 3 a 13. El joc igualadí era lent i les accions de llançament forçades, fet que va aprofitar l'equip visitant per a marxar en el marcador. Després d'un temps mort, les locals es van centrar i van començar a treballar de valent per a retallar diferències i capgirar el marcador amb un parcial de 14 a 0 arribant al final del primer període amb el marcador 17 a 13.

El segon període el va marcar la capacitat rebotejadora de l'equip del Cerdanyola. Les igualadines aconseguien bones defenses però no tancaven el rebot defensiu, fet que aprofitava l'equip visitant per capturar rebots en atac i tenir segones i terceres opcions de llançament. En aquest període, les del Cerdanyola es van posar en defensa zonal, fet que va produir un estancament del joc igualadí, es va estar cinc minuts sense anotar. Al descans s'arribava amb un ajustat 30 a 33.

El tercer període va ser el de més aportació ofensiva igualadina i en el qual es va poder veure un joc més ràpid i vistós. Les igualadines van començar a plantejar alternances defensives, fet que va crear dubtes en el joc ofensiu de les visitants. En els set primers minuts parcial igualadí de 12 a 2, col·locant el marcador un 42 a 35. A partir d'aquí, interncanvis de cistelles per als dos equips arribant al final del període amb avantatge per 51 a 46.

El quart període va ser d'infart, en els primers cinc minuts d'aquest període, semblava com si a les igualadines se'ls acabés la gasolina i es veia un rival que creia amb les seves possibilitats d'endur-se el partit. Però a partir d'aquí, va sortir el talent i l'orgull de defensar la samarreta blava del CB Igualada per emportar-se una victòria més que treballada. Al final 63 a 59.

El proper dissabte a les 17:45h, el CB Igualada visita la pista del colíder el Reus Deportiu.

Van jugar: C.Bargalló, M.Pujol (12), V.Júlvez, A.C.Martínez (9), N.Minguet (25), L.Icart (8), S.Pujol, X.Freixas (2), È.Vives (7), C.Carner, A.Acevedo

ÀRBITRES: FX.PIÑOL, L.MUÑOZ

PARCIALS: 17-13, 13-20, 21-13, 12-13