El CBI guanya amb un joc pacient i concentrat

AESE 54 - CB IGUALADA 63

Diumenge, 20 febrer 2011. 13:45. Redacció AnoiaDiari.
Una sortida a la pista amb un joc potent fa que el partit dels que competeixen a Copa Catalana arrenqui amb força i situï els igualadins en els guanyadors dels quatre parcials del match. Així és com el CB Igualada va aconseguir la victòria contra l'AESE en pista contrària.

Imatge d'arxiu

Una arrancada fortíssima dels igualadins, que estaven concentrats en la feina, va encarrilar el partit des del minut 1. Els blaus van controlar tant la defensa, ja que van ser capaços de deixar els locals amb només 10 punts en el període, com l’atac, amb paciència i bones opcions cara a cistella.

Durant el segon quart, en comptes de seguir amb el mateix ritme i nivell de joc hi va haver una baixada, en la que els homes d'Isart no van poder posar més distància en el marcador.

El tercer quart va ser el més poc atractiu del partit per ambdues parts. De fet, encara que l’Igualada s’endugués el parcial 9-13, la falta d'encert va fer que durant 5 minuts els visitants no aconseguissin cap cistella però, tot i així, van mantenir una defensa que també va fer frenar l'atac local. S'arribava als darrers 10 minuts amb una avantatge de 15 punts, però una davallada dels igualadins va fer que l'AESE retallés diferències - tot i les complicacions d’aquest equip amb l’encert del tir exterior – gràcies als tirs lliures, 9 de 14. Si més no, només amb dues cistelles en joc, els d’Igualada van mantenir una diferència còmode per guanyar el match.

AESE: Gala 6, Alcolea 2, Pujol, Jorba, Maldonado 7 -cinc inicial- Rubio 5, Fernandez 1, Recasens 10, Alvarez 2, Martin 21.

CB Igualada: Richi 5, Pepo 13, Jordi 8, Valenti 21, Marc 8 -cinc inicial- Custo, Albert 2, Carles 0, Edu 5, Quim 1.

Parcials: 10-21 / 15-15 / 9-13 / 20-14

Àrbitres: Gutierrez i Fiore.