El CF Igualada amplia la ratxa amb un festival de gols contra el Vila-seca

L’equip de Mestre va resoldre el partit amb tres gols a la primera part

Dimarts, 15 maig 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

En tres jornades, l'Igualada no només ha recuperat la sort que li va mancar durant dos mesos, sinó que ha retrobat també l'idil·li amb el gol, en el cas del diumenge. Els homes de Josep-Vicenç Mestre van allisar el Vila-seca per 6 a 1.

Els igualadins van jugar l'avantpenúltim partit de la lliga a casa contra un Vila-seca necessitat de punts per esquivar el descens. Els blaus van superar amb molta autoritat als tarragonins, després d'una primera amb molta efectivitat de cara a porta. Els jugadors van sortir molt endollats i, després de dues tímides arribades dels visitants, Baraldés va posar l'1-0, al minut 14, en rematar de cap un llançament de córner. El primer cop estava donat i es va notar en el matx.

El partit va agafar dinamisme, molt obert, amb els dos equips que arribaven amb facilitat a les àrees, un autèntic plaer futbolístic per a l'espectador. Així va ser, com en una jugada col·lectiva, encapçalada per Eric, el mateix jugador definia al minut 29. 2-0 al marcador. Però la primera meitat no va acabar a aquí, els de Mestre en volien més i Doblas, al minut 37, va materialitzar a la perfecció un u contra u davant el porter del Vila-seca.

Una de les escomeses del Vila-seca, força inefectiu davant la defensa blavaA la represa, els tarragonins van voler connectar-se al matx i esgarrapar alments un punt. Van tenir dues ocasions molt clares, que entre Javi i la defensa blava van avortar. El CFI va donar el cop definitiu, quan Aleix va marcar el 4-0 en una gran transició anoienca. Els visitants feien després el gol de l'honor. I ja en els darrers moments de la contesa, els blaus van rubricar la victòria amb dos gols més, un d'Omar i un altre d'Eric, per posar el 6-1 final. Amb els tres punts, l'Igualada suma 49 punts i puja a la setena posició de la lliga. El pròxim dissabte, l'equip viatja fins a Tortosa per jugar el penúltim partit de la temporada.