El CF Igualada firma una golejada que fa mirar cap a l'ascens

La Rapitenca cau contra uns blaus molt inpirats

Dilluns, 11 abril 2016. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Fa un any l'equip lluitava per no caure a Segona Catalana; dotze mesos després, l'afició es frega els ulls. Un contundent 5 a 2 contra la Rapitenca permet als homes d'Edu Berrocal somniar amb l'ascens. Són a quatre punts del segon.

Golejada per a ser optimistes. Els gols matiners de Fran Arévalo i Johnny van allisar el camí del CF Igualada contra la Rapitenca. L'igualadí va obrir el marcador al minut 6 i deu minuts més tard el davanter Jonathan ampliava el marcador. El resultat còmode va torbar-se quan mancava poc per la mitja part i els tarragonins van escurçar distàncies. El 2 a 1 prometia una segona part intensa.

Imatge del partit d'aquest diumenge FOTO: Ràdio IgualadaPerò en aquesta represa va aparèixer l'home gol de l'Igualada, Martí Just, que va encadenar dos dianes en cinc minuts i va col·locar un 4 a 1 que pràcticament sentenciava el partit. Els blaus no van abaixar el pistó encara que la Rapitenca va tornar a acostar-se al marcador al minut 65 amb una diana de Xavier Marqués. El 4 a 2 amb el control igualadí semblava definitiu i el va arrodonir Eloi, ja al 89, amb el 5 a 2. Els tres punts donen un nou impuls al CF Igualada que té a 4 punts el lloc que permet lluitar per l'ascens. Amb set partits per endavant i la dinàmica positiva de l'equip, tenen permís per somniar.