El CF Igualada trenca la mala ratxa i suma una victòria el mateix dia que estrena nou tècnic

3-0 ha estat el resultat al final del partit comandat pel nou entrenador Dani Gimeno.

Dilluns, 7 novembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El primer equip masculí del Club Futbol Igualada va jugar ahir a la tarda de diumenge el partit corresponent a la desena jornada, contra el Viladecans. Els gols van anar de la mà d'Anselm Pasquina, Martí Just i Iker Latre, 3-0.

El canvi d'hora es va notar quan passada la segona part ja no hi havia llum solar.Als volts de les cinc de la tarda de diumenge, els igualadins sortien al Camp Municipal de les Comes, amb només 4 punts aconseguits a les 9 jornades de campionat que portaven. La novetat de la jornada es trobava a la banqueta: els blaus estrenaven entrenador després que Ton Mayor deixés la banqueta a ben entrar de la temporada. Dani Gimeno va dirigir els jugadors locals amb només una setmana d'entrenament.

No va caldre esperar massa, al minut 2 el jove Anselm Pasquina va marcat el primer gol de la tarda, gràcies a la passada de Martí Just. Els igualadins, des del primer moment van sortir molt forts a l'atac i van generar múltiples ocasions que van desembocar entre els tres pals però rebutjades per les mans del porter del Viladecans. La mitja part va tenir lloc després que David Baraldés xutés de falta, sense èxit, a porteria contrària. Va ser a la segona part quan Just va anotar el 2-0 assistit per Carles Guell, en una jugada conjunta entre Pasquina i Arevalo. El gol decisiu va arribar als últims minuts, Iker Latre, d'una passada de Just va sentenciar el matx.