El CFI femení, indefens davant del líder

S.E AEM 7 - CFI 0

Dilluns, 21 març 2011. 15:15. Redacció AnoiaDiari.
Poca cosa van poder fer les noies del CF Igualada per evitar una amplia derrota davant un líder molt fort i expeditiu.

La Sara en una de les jugades d'atac de l'Igualada

Dues errades en defensa van permetre a les lleidatanes avançar-se al marcador en només 15 minuts. El tercer, un gran gol, no va tardar a arribar i abans de la mitja part, un gol en pròpia i un altre de la davantera de l'AEM posaven el 5-0 al marcador.

A la segona part, l'Igualada va continuar lluitant amb més força que altra cosa, però no es van poder evitar dos gols gairebé seguits als 25 minuts de joc.

Les de l'Anoia, de taronja, van tenir algunes oportunitats, però l'AEM, amb mentalitat de líder, no es va deixar sorprendre en cap moment.

C.F. Igualada: Noelia García (portera), Yaiza Moratilla, Carla Navarro (Teresa Rovira 46'), Maria Sayavera (Alba Martos 46'), Mireia Toldrà (Jèssica Pablos 39') (defensa), Elena Alert, Araceli Barroso (Carla 82'), Carola Monrabà (centre del camp), Sara Bergadà, Janet Mendoza (Mireia 46'), Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos

S.E. AEM: Míriam Salvadó, Dolors Grau, Carla Estopa, Anna Farrús, Cristina Zamora, Anna Esteve, Núria Vidal, Cristina Tió, Vanessa Núñez, Saa Puerta, Fanny Díez. Suplents: Cristina Cabases, Marina Pérez, Blanca Escalera, Alba García, Montserrat Sas, Olga Bítria. Entrenador: José A. Águila