El Club Frontennis Igualada arriba a la final del Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana es va imposar en la semifinal davant el Club Natació Barcelona

Dilluns, 17 gener 2011. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
El passat dissabte 15 de gener de 2011 es va jugar la semifinal del Campionat de Catalunya de Frontennis per Clubs de 2a categoria al Frontó de la Federació de Bac de Roda (Barcelona), entre el Club Frontennis Igualada i el Club Natació Barcelona, guanyant el primer per 2 a 1.

Els partits es van disputar a Bac de Roda (Barcelona)

La primera partida, per part igualadina, la van jugar Miguel Vivar i Jordi Romero, guanyant per 30 a 29 en una partida molt ajustada, però al final va caure cap al costat igualadí gràcies a les ganes i encerts de la nostra parella.

La segona partida van jugar Antoni Font i Joan Pere Moreno perdent per 24 a 30, en aquesta partida cal destacar que la parella igualadina va estar de mala sort ja que anaven guanyant per 20 a 14 i fent un joc de nivell molt alt, però el 'trasser' es va lesionar sense poder seguir el ritme de la partida i d’aquí la remuntada del CNB.

La tercera i definitiva partida la van jugar Francisco Fonseca i Raül Romero que van guanyar per 30 a 12 en una esplèndida partida que des del principi al fi van dominar i mostrant també una més que bona competició entre ells.

La final es jugarà aquest dissabte 22 de gener de 2011 a Bac de Roda contra el Sant Fost, club que ja ens el vam trobar a la lligueta de classificació, un club molt reforçat aquest any. El guanyador de la final puja automàticament a 1a categoria i el subcampió jugaria la promoció d’ascens contra el guanyador del partit de descens de 1a categoria Casa Sòria, el diumenge 23 de gener de 2011 a les 9:30h a Bac de Roda. Per part igualadina hi ha moltes ganes de guanyar la final, tot i la teòrica superioritat del Sant Fost, sinó el diumenge tindran una segona oportunitat de pujar a 1a categoria.