El Club Handbol Igualada aconsegueix l’ascens a la Segona Catalana

Igualada 26 - Mataró 25

Dilluns, 23 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada, primer classificat, necessitava sumar dos punts per aconseguir l'ascens matemàtic de categoria, per això el partit disputat a Les Comes contra el Mataró, tecer, era decisiu. Ara, a falta de quatre jornades pel final de la lliga, els igualadins s'han assegurat la participació a Segona Catalana la temporada vinent després de guanyar als del Maresme per 26 a 25.

L’inici del partit va estar marcat, com ja és habitual en els últims partits, per la igualtat en el joc i la concentració en els dos equips. Tot i així, l'enfrontament es va posar de cara per als igualadins. La defensa que oferien era contundent i el Mataró va tenir problemes a l’hora d’atacar, amb un ritme irregular i lent. A la meitat de la primera part els igualadins guanyaven per 3 gols de diferència (8-5), i al final del període, gràcies a les jugades individuals, va acabar sent de 4 (13-9).

Els jugadors van celebrar l'ascens al vestidor

A la represa l’Igualada va passar per uns minuts de desconcentració total, cosa que va permetre al Mataró tornar a estar dins del partit i aconseguir remuntar fins arribar a empatar. Per sort, minuts més tard, va arribar un punt d’inflexió en què els igualadins van tornar a demostrar un molt bon joc i van tornar a posar la distància de 4 gols al marcador. A falta de 5 minuts per al final les coses es van complicar amb l’expulsió de dos jugadors igualadins, per tant, van haver d’afrontar aquests minuts amb només 4 homes a la pista. Això va propiciar que els del Maresme veiessin possible guanyar el partit o almenys empatar-lo. Els igualadins van patir fins a l’últim instant, ja que a falta de 10 segons per acabar el partit els de Mataró tenien la possessió i van estavellar una pilota al pal que hauria suposat l’empat. Al final, victòria per la mínima (26-25) i l’ascens a la butxaca.