Cròniques de l'Òdena Club de Bàsquet

Cap de setmana del 22 i 23 de setembre

Dilluns, 24 setembre 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
Cròniques i resultats dels equips de l'Òdena Club de Bàsquet en què el sènior masculí va encadenar un any d'imabitbilitat al pavelló Mestre Vila Vell d'Òdena, un equip tot just ascendit de categoria i que ha començat amb molt bon peu amb dues victòries consecutives. El júnior masculí també es va imposar en el seu primer partit de lliga, mentre que els sots-21 va perdre.

Júnior. Arxiu.

Sènior Masculí

Un any d'imbatibilitat

Òdena Club de Bàsquet 56 – Himesa Sallent A 48

Segon partit i segona victòria de la temporada pel sènior masculí de l’Òdena Club de Bàsquet, el mateix dia que celebren un any d’imbatibilitat dins la pista.

L’Himesa Sallent va imposar el seu joc des d’un principi i l’ÒCB va anar a remolc del marcador d’un Sallent lleugerament més encertat en atac. Malgrat les distàncies, els homes de Joan Soler van saber mantenir una bona intensitat amb una zona agressiva i una defensa individual asfixiant que els va permetre trobar les bones ocasions d’encert.

L’últim quart va ser decisiu: amb un triple de Joan Soriano els anoiencs van posar-se per davant del marcador trobant més comoditat en atac i posant nerviós el joc del Sallent, que va fallar ocasions clares des de sota cistella. A falta de quatre minuts pel final i sis punts per sota, l’ Himesa Sallent va intentar retrobar el fil del partit però no va tenir l’encert que havia tingut en els darrers tres quarts deixant avançar fins als 9 punts a l’ÒCB a dos minuts del final.

Sense baixar la intensitat, però amb més entrebancs en defensa, l’Òdena Club de Bàsquet es va emportar el partit , amb un darrer quart decisiu per a la victòria.

ÒCB: M.Vidal, J.Llansana 13, P.Màximo, A. Garcia 2, O.Moreno 5, A. Lumbreras 4, A. Noguera 12, P. Salanova, A. Iglesias 10, J. Soriano 10. Entrenador: Joan Soler

Himesa Sallent: X. Casero 6, L. Lupion 4, C. Casero 11, C. Puigbo 2, E. Subirana 12, J. Franch, J. Caro 4, A. Caro 7, M.A. Rubio, O. Pla, D. Agilera, C. Cano 2. Entrenador: I. Esteve

Parcials: 9-14, 19-15, 8-11, 20-8

Àrbitres: X. Gotsens / P. Puigcorbé

Júnior Masculí

Òdena Club de Bàsquet 49 – Sant Andreu de la Barca B 46

Debut amb victòria dels nois de Silvia Júlvez en un partit que va anar de menys a més. L’inici d’aquest va ser molt ajustat entre els dos equips, però una bona gestió del Sant Andreu els va col·locar deu punts per sobre del marcador al segon quart. Tot i la diferencia, el júnior de l'ÒCB va reaccionar bé i va poder posar-se tres punts per sota del marcador a la mitja part. Els anoiencs van mantenir el ritme de robar pilotes i córrer al contraatac, liderant el marcador tota la segona part, gràcies, a més a més de la pèrdua de pilotes i el desencert en situacions molt clares del Sant Andreu. Així doncs, l’equip firmava la primera victòria del dia al pavelló Mestre Vilavell per 49 a 46.

Sots-21 Masculí

Òdena Club de Bàsquet 55 – Himesa Sallent 64

Primer partit pel Sots-21. L’Himesa Sallent va començar el partit amb una clara superioritat tant en atac com en defensa davant d’un joc precipitat i desencertat de l’Òdena, que va ser castigat amb un parcial de 8 – 15. Tot i així, gràcies a 4 pilotes robades i més rebots tan defensius com ofensius , l’ÒCB va poder tornar-se a posar dins del partit arribant al descans amb empat a 30.

Després del descans, i com si el marcador tornés a estar a zero, el Sallent va topar amb una defensa més crescuda dels nois de Marc Vidal que els va permetre robar més pilotes i situar-se per sobre del marcador per primer cop en tot el partit. Malgrat l’esforç, el Sallent va tornar a empatar el partit i, gràcies a un parell de males accions de l’OCB, i el seu bon encert des de sota cistella va posar-se per sobre del marcador sentenciant així el partit.

ÒCB: M. Palomas 14, X. Gabarró 2, A. Martí 7, F. Ollé 6, M. Fajas 9, G. Vilaginés 3, A. Fullana 12, A. Miret, A. Vivó, M. Máximo, F. Amezcua.

Parcials: 8-15, 22-15, 15-9, 10-25