Sant Maure UD - Unificació Bellvitge UD 2 - 2

Vilanova del Camí - Pare Ignasi Puig 2 - 2

Corbera CF - La Pobla de Claramunt 1 - 3

Vista Alegre - Fund. PE Atl. Vilafranca 0 - 5

Hortonenc - Capellades 7 - 2

Montserrat Igualada - La Granada CF 1 - 1

Empat del Vilanova CF

Meritori empat d'un jove equip afectat per les lesions i que va tenir oportunitats d'aconseguir els tres punts davant un equip visitant fluix, que es va col·locar al final de la primera part amb un 0-2.

Els vilanovins es van trobar amb un gol en contra desafortunat en el primer minut de joc. Una jugada sense perill, el porter rellisca i la pilota entra suaument a la porteria vilanovina, aquest gol va descol·locar als locals.

Poc a poc s'anaven sobreposant del gol, arribant a l'àrea visitant, i al minut 44, Martínez, en un bon remat, va aconseguir el segon.

Vilanova CF: David Torné, Antoni Tebas, Pablo Ramos, Carlos Gomez, Carlos Manzano, Angel Blanca, Maec Notto, José Manuel Olmos, Joan Pícola, Albert Gonzalez, Jordi Maldonado y Maciej Andrzej.