Debut com a local i derrota amarga del Physic CB Igualada

Va perdre a la pròrroga per 2 punts de diferència (62-64)

Dilluns, 23 setembre 2013. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
El Physic CB Igualada va debutar com a local i va perdre aargament a la prórroga, contra el CB Lluïsos de Gràcia per 2 punts de diferència (62-64). L’Igualada sabia que s’enfrontava contra un gran rival procedent de la lliga EBA i que les coses no serien fàcils però l’ambició que va ser present a Andorra no es va trobar; no es va lluir el mateix joc interior i es van cometre molts errors però es va lluitar fins al final.

Abans de començar el partit, es va ferun minut de silenci a Les Comes en record de ToniColell i Jové,i com a condol per la família i amics, pel seu traspàs després d'una llarga malaltia, pare de la jugadora del Club Berta Colell, persona molt estimada en el Club, el seu llegat perdurarà en milers de fotografies que va realitzar i el record del seu caràcter sempre animós i col•loquial.

5 inicial PHYSIC CB IGUALADA A: Q. Padrós, J. Torres, C. Fons, E. Fernández i J. Huertas.

5 incial CB LLUISOS DE GRÀCIA: V.Pla, A. Maldonado, R. Daví, O. Pla i A. Clot.

El partit va començar amb sensacions no gaire positives pels igualadins. Molts errors en atac i pilotes perdudes van ser l’ingredient per fer un inici de 2 a 10, cosa que va marcar pràcticament el que restava de partit. Al final del quart, després d’haver de donar instruccions als jugadors i de que M.Padrós comencés a anotar, el partit es va poder encarar de manera digna i la diferència en el marcador només era de 4 punts. Va ser molt important poder anotar però els homes de Rafael Nache no baixaven la intensitat defensiva i cada atac de l’Igualada era una muntanya rusa. L’espectacular actuació de R. Daví (21 punts i 7/18 en tirs de 3) va facilitar molt les coses als de barcelona, ja que anotava com volia des de la línia exterior.

El segon quart va seguir la mateixa tònica. El PHYSIC CB IGUALADA A ja estava ficat al partit però havia d’arrosegar la diferència de punts incial i a més a més havia de superar grans obstacles per anotar. El període va ser igualat a punts (16-16), i els de l’anoia van anar al descans amb 4 punts per remuntar (33-37).

La segona part del partit va tenir un bon inici pels de blau, van aconseguir empatar en el marcador i retallar distàncies. Sobre tot gràcies a una millor defensa ja que l’encert encara no els feia costat. Els Lluisos movien molt bé la pilota i sabien trobar situacions de tir exterior.

L’últim període es va jugar a mort però no amb la passió suficient per guanyar i rematar el partit. El CB LLUISOS DE GRÀCIA només va anotar 10 punts però l’Igualada no va acabar d’estar encertat des de la línia de tirs lliures en aquest quart (5 de 8). Els de Raül Caballero van voler sentenciar el partit des de la línia exterior però va ser gràcies al rebot + bàsquet de Fernández que es va poder anar a la prórroga (57-57).

A la prórroga, els Lluisos van seguir igual d’ambiciosos en la línia de 3 i van aconseguir anotar-ne 2; darrere no van perdre la intensitat ni un segon. L’igualada va seguir intentant-ho a mort però l’últim bàsquet, aquesta vegada es va fallar i es va perdre el matx. Dura derrota que servirà de molt a l’equip, això segur. Ara toca seguir treballant per encarar el segon partit a casa, la setmana vinent contra el Baricentro Barberà. Us esperem dissabte, a les 19:30 a les Comes.

Anotació PHYSIC CB IGUALADA A: Q. Padrós (4), M. Padrós (9), J. Huertas (3), J. Torres (2), E. Fernández (4), C. Fons (13), S. Laguarta (3), A. Gual (5), A. Roca (3) i E. Tejero (16), B. Martínez (0) i A. Fratila (0).

Anotació CB LLUISOS DE GRÀCIA: V. PLA (4), A. MALDONADO (5), M. TENA (2), J. ROFES (7), O. CAPEL (6), A. CANYES (0), R. DAVÍ (21), F. PLA (5), O. PLA (8), A. CLOT (4) i R. BORDAS (2).

Parcials: (17-21, 16-16, 12-10, 12-10, 5-7). Àrbitres : ATIENZAR, R i HORMIGO, A.