Derrota per la mínima del CBI en un partit travat

AESE A, 55 - CBI, 53

Dilluns, 1 octubre 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dissabte 29 de setembre el PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” visita el camp de l’ A.E.S.E. “A” a l’Hospitalet a on va caure derrotat per la mínima (55-53) en un partit molt travat i espès.

Arxiu. Foto: J. Ribera

El PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” deixar escapar una victòria, que tot i esta espès com el dia gris que feia, va tenir opcions fins els darrers segons. El partit va començar molt igualat, primer període 15-15, però l’equip igualadí cometia errors tant en atac com en defensa; l’equip local es tancava molt bé al darrera, i els jugadors de l’Anoia jugaven l’atac ràpid i no seleccionaven una bona situació de tir o quan havien de trencar a fins a sota cistella, d’aquesta manera els jugadors locals, carregant molt bé el seu rebot, els permetia córrer i anotar fàcil, tot i això es va arribar al descans amb un ajustat marcador de 26-28 pels homes d’Isart.

A la represa, el partit duia la mateixa línea, el PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” seguia cometent els mateixos errors, tots els jugadors se’ls veia nerviosos i no tenien les idees clares, tot i que en defensa faltava més agressivitat, doncs els punts rebuts tampoc eren tants, el problema seguia essent l’atac, a on la precipitació en les jugades i amb les pèrdues de pilotes, el tanteig per part de l’equip igualadí era molt baix. Es comença el darrer període amb un resultat igualat de 40-40, es preveia doncs un final ajustadíssim, però el PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” s’encalla en els primers minuts d’aquest quart, i no fa el seu primer punt fins passat el minut 4, amb aquesta situació els jugadors de l’A.E.S.E. “A” aprofiten per agafar aire en el marcador i obrir una diferència de 8 punts, però els jugadors igualadins planten cara i aconsegueixen acostar-se en el marcador, però el desencert des de la línea de tir lliure fa que el partit es quedi a Hospitalet, 55-53.

PHISYC GM C.B. IGUALADA “A”: M. SESÉ, J. TORRES, A. ROCA, C. FONS, M. ROCA.

A.E.S.E. “A”: S. GALA, R. ALCOLEA, M. TORRES, J. ALVÁREZ, J. MARTÍN.

Parcials de cada període: 1r 15-15, 2n 11-13 (26-28), 3r 14-12 (40-40) i 4t 15-13 (55-53).

Anotacions per part del PHISYC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (2), B. Martínez (5)M. Sesé (6) J.M. Huertas (6), J. Torres (8) A. Roca (0), C. Fons (6), A. Esquerra (0), A. Gual (9), M. Roca (3), A. Fratila (8), E. Tejero (0).

Anotacions per part de l’A.E.S.E. “A”: M. Rubio (0), S. Gala (10), J.L. Valencia (9), S. Bonet (7), R.Alcoleaa (0), A. Pujol (5), C. Baños (1), A. Sala (0), A. MichaliK (0), M. Torres (6), J. Álvarez (17), J. Martín (0).

Proper partit

El proper dissabte 6 d’octubre el PHISYC GM C.B. IGUALADA “A” jugarà a Les Comes davant el CLIMASOL - ROSER “A” a les 19:00 hores.