L'Events CB Igualada es retroba amb la victòria

Les igualadines van guanyar al Draft Gramenet A (63-56)

Dilluns, 14 novembre 2022. 17:56. Redacció AnoiaDiari.

Després de la derrota patida la setmana passada a la difícil pista del CEEB Tordera UniGirona, l'Events C.B.Igualada s'enfrontava aquest dissabte a les Comes a un rival complicat, el Draft Gramenet A, un equip que aspirava inicialment a l'ascens. Les igualadines es van endur els tres punts vencent 63-56, situant-se en sisena posició a la classificació.

Les igualadines van començar el partit amb les piles carregades i amb encert en el llançament, sobretot des de la línia de tres punts, però les de Gramenet no van deixar escapar les locals al marcador i van deixar el primer parcial en empat (19-19). Al segon període, les igualadines van incrementar la intensitat defensiva, frenant l'atac visitant. Amb un parcial de 20-9, les jugadores van marxar al descans amb avantatge de 9 punts per a les igualadines (39-28).

A la represa, les visitants van sortir amb les idees clares: escurçar i donar la volta al marcador. Can castigar el joc interior igualadí i van superar les locals en l'encert en el tir. Les de Gramenet van fer un parcial de 10-18 i van retallar la distància fins a només tres punts (49-46) a l'inici del quart i darrer període. Els primers minuts van marcar el desenllaç, amb l'encert en el tir de les igualadines, que van fer dos triples consecutius i que van saber mantenir la diferència als minuts finals del partit. Al final, victòria igualadina per 63-56.

Aquesta és la quarta victòria de l'Events C.B. Igualada, que també suma tres derrotes. Un balanç que la situa a la sisena posició de la classificació de la Copa Catalunya.

La pròxima jornada, les igualadines visitaran dissabte 19 de novembre (17:45 h), la pista de l'EBAE SESE A, de Barcelona, que es troben a la novena plaça, amb tres victòries i quatre derrotes.

Events CB Igualada: C.Brunet (6), M.Blanco (6), M.Enrich (0), C.Carner (25), J.Mas (4) -cinc inicial-, N.Puente (9), A.Fontanet (9) , P.Guasch (0). L.Vancells (4). Baixes: È.Compte, J.Fuertes, P.Iglesias.

Parcials: 19-19, 20-9 (39-28), 10-18 (49-46), 10-14 (63-56)