Un gol solitari serveix al CF Igualada per desfer-se del Manresa

Els blaus volen continuar amb la bona ratxa diumenge vinent a Valls

Dilluns, 26 octubre 2020. 08:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus van guanyar per 1 a 0 al Manresa, en el duel de Catalunya Central a Tercera Divisió. Els jugadors de Marc Cabestany, d'aquesta manera, han sumat sis dels sis punts disputats.

Gairebé vuit mesos més tard, tornava la Tercera Divisió, a Les Comes. I el duel era ni més ni menys que un dels clàssics de la Catalunya Central, un Igualada-Manresa. Ambdós clubs s'enfrontaven per 27a ocasió en partit oficial, a Igualada. Un partit tan difícil com es preveia, però que l'equip de Marc Cabestany va poder resoldre. L'Igualada rebia el Manresa. Tot i que els locals no van estar lluïts, van saber defensar la porteria.

Un dels jugadors blaus, en una de les accions del derbi FOTO: Marc DomingoEl començament del partit va ser inesperat. Ja al minut 6, una pilota ben pressionada dels blaus va forçar un error de la defensa bagenca. 1-0. A partir d'aquell moment, l'enfrontament es va convertir en un xoc intens, on els visitants intentaven atacar amb combinacions constants. En canvi, els igualadins buscaven el joc més directe. Fins al minut 30, les arribades més clares van ser pels locals. Això no obstant, en el tram final de la primera meitat, el Manresa va disposar de dues clares ocasions, que Romans va saber treure amb dues grans intervencions. S'arribava al descans amb el matx molt obert.

En el segon temps, a sortida dels blaus va ser bona, però amb el pas dels minuts, la possessió de la pilota va tornar a ser pels manresans. L'equip de Marc Cabestany no se sentia còmode sobre el terreny, però defensava la seva àrea aferrissadament. L'equip va saber resistir els darrers atacs del Manresa. Aquesta setmana, els blaus es desplacen a Valls.