L'Igualada Rigat despatxa al Taradell i segueix entre els millors

Superen els osonencs amb dianes de Pla i Méndez, que és màxim golejador de l’OK Lliga

Dimarts, 12 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Cesc Linares no afluixa i continua entre els millors de la categoria. En la darrera contesa abans de la cita europea contra el Wimmis, els arlequinats van desfer-se del Taradell per 2 a 0.

Aquest dissabte, l'IHC encadenava la setena victòria de la temporada en vuit partits. Els arlequinats, equip més golejador de la categoria, van demostrar que també sap fer un zero. Els igualadins van fer front a un partit travat on les defenses es van imposar a les davanteres i van superar un Taradell molt competitiu per 2 a 0. Un triomf que els manté a la zona noble de l'OK Lliga.

Un dels osonencs amb el capità Baliu a davant, aquest dissabteEls dos gols del partit arribaven a la primera meitat i només amb un minut de diferència. Al minut 6 Jordi Méndez avançava a l'Igualada en una contra de Sergi Pla que el va assistir amb una bola al segon pal. Amb aquest, Méndez ja acumula 15 gols a la lliga, on continua de màxim golejador, amb una mitjana de gairebé dos gols per partit. I poc després, al minut 7 i 26, el mateix Pla va etzibar un tir ras arran de pal que feia pujar el 2-0 al marcador, un resultat que ja seria definitiu. La segona part va tenir un ritme més lent, amb menys ocasions. Méndez podria haver ampliat diferències des del punt de la falta directa, però la pilota va anar al pal. El següent partit dels arlequinats serà dissabte en competició europea contra el Wimmis suís (1 a 10 al partit d'anada).