L'Igualada Rigat s'imposa a Palafrugell i disputarà el play-off contra el Voltregà per optar a la WS Europe Cup

Els igualadins acaben novens a la fase regular. La victòria del Caldes a la pista del Lleida deixa els igualadins fora del play-off pel títol

Dimarts, 3 maig 2022. 14:15. Redacció AnoiaDiari.

Victòria de l'Igualada Rigat a la posta del Palafrugell, per u ajustat 5-7 a la darrera jornada de la fase regular de l'OK Lliga. Els igualadins estaven pendents del transistor, concretament del partit que el Lleida i el Caldes disputaven, a la mateixa hora, en terres lleidatanes. La victòria del Caldes (2-3) va deixar els igualadins fora del play-off pel títol de lliga i els força a disputar, a tres partits i contra el Voltregà, desè classificat darrere l'Igualada, el passaport per a la WS Europe Cup de la temporada vinent.

Bon partit dels igualadins a la pista del Palafrugell, que es van avançar amb un 1-3 amb gols de Cantero (6' i 11') i Bernat Yeste (17´). Pels locals va marcar Candamio (9'). Però en tan sols un minut, el Palafrugell aconseguia empatar el partit, amb gols de Candamio (18' i 19'). Amb el 3-3 els jugadors marxaven als vestidors. A la represa, alternança en el marcador: Caco Chesquín avançava per primera vegada els locals fent pujar el 4-3 (28'); Àlex Cantero feia l'empat a 4 (29'); Tety Vives tornava a vançar l'Igualada amb el 4-5 (31'); els locals tornaven a empatar al 40' i un minut més tard Gerard Riba tornava a posar per davant els arlequinats, 5-6 (41'). Gerard Riba, el pitxitxi, feia el 5-7 definitiu (44').

L'Igualada Hoquei Club ja està planificant la pròxima temporada i, en aquest sentit, aquests darrers dies ha anunciat les renovacions de Gerard Riba Ovejero i de Guillem Torrents Yeste, tots dos fins al 2027.