L'Igualada Rigat suma tres punts agònics contra el Voltregà

Els arlequinats es preparen ara per la tornada europea contra l’Scandiano

Dilluns, 13 gener 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats s'impulsen a la tercera posició de l'OK Lliga després de despatxar al Voltregà a casa per 4 a 2. Les Comes va viure un partit emocionant que va decidir-se als darrers compassos.

Si bé hi ha una cita marcada a l'agenda, amb la tornada de la competició europea contra l'Scandiano, dissabte vinent, l'equip de Cesc Linares no abaixa la guàrdia amb la competició domèstica. A les Comes, l'Igualada Rigat va guanyar per 4 a 2 al CP Voltregà en un partit molt igualat que no es va decidir fins a 12 segons del final, amb un doblet de César Vives des del punt de penal. Les dues dianes anteriors van ser obra de Roger Bars. L'empat del CE Noia deixa als arlequinats en tercera plaça.

La defensa igualadina, davant d'un dels atacants osonencsEl Voltregà es va avançar al minut 3 amb un gol de Vargas, que va rematar a mitja alçada un passi interior. La maquinària arlequinada no respondria fins al minut 10, quan Roger Bars, va entrar des del vèrtex i va aixecar la bola al primer pal. Aconseguia l'empat amb un gran gol. Però els osonencs es van tornar a avançar dos minuts abans del descans, a través d'una falta directa molt protestada pels igualadins per peus de Sergi Pla. Eric Vargas va transformar-la i va pujar l'1 a 2 al marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

L'Igualada podria haver empatat només arrencar la segona meitat, amb una altra falta directa per blava a Adrià Ballart, però Pla no va poder transformar-la. Tampoc Méndez un minut més tarda va poder aconseguir l'empat en una altra falta directa (per 10 faltes d'equip del Voltregà). El gol no va arribat fins al minut 19 quan, un altre cop Bars, va a batre Blai Roca amb una mitja volta dins de l'àrea.

I quedava un tram final accelerat. Després que Elagi Deitg salvés el tercer gol del Voltregà al minut final, van arribar els 12 segons màgics. La parella arbitral  va xiular un penal molt protestat pels visitants però Tety Vives va anotar-lo: un gol que valia 3 punts. Nou segons més tard va repetir la gesta des del punt de penal, establint el 4 a 2 definitiu. El proper partit de l'Igualada Rigat serà de la World Skate Europe Cup. Rep a l'Scandiano (Itàlia) a Les Comes, amb un resultat desfavorable per la mínima que ha de remuntar per aconseguir una plaça a quarts de final.