La igualadina Elisa Mas, bronze al Campionat de Catalunya de curses d'Ultraresistència

Aquest cap de setmana, a la ultratrail Trepitja Garrotja

Dijous, 28 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La quarta posició aconseguida aquest cap de setmana a la VII Trepitja Garrotja, l'ultratrail solidària de l'Alta Garrotxa, que aquesta edició donava també el títol de campions de Catalunya, ha fet que la corredora igualadina Elisa Mas Picanyol (CE Madteam) s'hagi proclamat tercera al Campionat de Catalunya de curses d'Ultraresistència.

L'Elisa Mas, al tercer calaix del podi

La guanyadora de la cursa va ser la Roser Español (Unió Excursionista Urgellenca), que va culminar els 84 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4.750 metres, amb un temps de 12:17:15. L'Elisa Mas Picanyol va finalitzar en quart lloc en categoria femenina (36a a la general), amb un temps de 14:50:34, i després d'una intensa lluita amb Olga Sierra (CE Pica d'Estats) per aconseguir aquest tercer lloc. El quart lloc va donar la medalla de bronze del Campionat de Catalunya de curses d'Ultraresistència, ja que la tercera a la Garrotxa va ser la basca Jone Urkizu, que no competia per al campionat català.

En aquesta mateixa cursa l'atleta de la UECAnoia Marc Ollé es va proclamar Campió de Catalunya de curses d'Ultraresistència.