Impotència de l'Igualada Hoquei Club davant del Reus

Els igualadins van perdre 3 - 1

Dilluns, 23 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els jugadors de l'Igualada van fer aquest dissabte un autèntic partidàs a Reus, van crear moltíssimes ocasions i van disposar de 3 jugades a pilota aturada.
Un partit molt marcat per l'absència de Met Molas i Dani López, però en què l'equip va saber mantenir el ritme del bon joc. Ara als igualadins els queden 2 partits per intentar confirmar la seva presència a les competicions europees.

Imatge del partit de dissabte | Foto: ihc.blog.catJa des del principi del partit, el Reus es va avançar (min. 5) amb un remat exterior a l'escaire de Raül Marín (1-0). Un cop dur pels arlequinats, però que no els va servir d'excusa per abaixar la guàrdia, van seguir creant oportunitats a porteria contrària: van disposar de contraatacs molt clars. També vam poder veure un alt nivell de defensa per part dels visitants: pressionant. A mitjans de la primera part va arribar un penal a favor dels igualadins que com de costum va sortir a llançar el jove Tety Vives, en aquesta ocasió no hi va haver sort i el jugador no va poder anotar al marcador.

A la segona part es va mantenir la dinàmica de la primera amb un IHC dominador que va disposar de dues faltes directes en dos minuts: una va servir-la Pla i l'altre Bars, però cap de les dues va acabar en gol. Més endavant, la parella arbitral va ensenyar targeta blava a Marin, jugador del Reus. Va ser durant la seva absència quan els igualadins van saber aprofitar la superioritat en homes a pista per marcar el gol d'empat. Joan Muntané va ser el protagonista de la jugada en qüestió al minut 11 de la segona meitat (1-1).

Els jugadors del Reus Deportiu celebrant el gol del desempat | Foto: @reusdeportiuEl resultat es va mantenir al marcador fins als últims 3 minuts quan Salvat va aprofitar un passi al segon pal i una contra per fer dos gols a la porteria igualadina. Aquestes actuacions van sentenciar el partit irremeiablement. En un tancar i obrir d'ulls els jugadors igualadins van veure com tota la feina del minut a minut del partit va ser trepitjada pels gols dels contraris. Ara els igualadins s'hauran de concentrar en el partit contra el Lleida Llista que suposarà l'adéu a les Comes de tot un mite, el gran capità, Ton Baliu.