Injecció d’autoestima per l'equip de Hàndbol Hotel ciutat d'Igualada

Cepsa CH Agramunt 23 - Hotel Ciutat d’Igualada 34

Dimecres, 3 març 2010. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
L’Hotel Ciutat d’Igualada es va presentar diumenge a Ponts amb només 7 jugadors sèniors per jugar contra l’Agramunt el partit endarrerit de la catorzena jornada. L’equip es va haver de reforçar amb 2 juvenils que acabaven de guanyar el seu encontre. Amb aquestes circumstàncies, els visitants van començar a disputar un matx que va començar igualat, ràpid i amb les precipitacions i errades habituals. En un enfrontament tan esbojarrat, els igualadins tenien totes les de perdre. Va ser a la meitat del primer temps que van asserenar-se i es van posar per davant en el marcador fins arribar al 13 a 16 al descans

Eduard Ravell en atac

El segon temps també va començar igualat. A la meitat de la represa, en veure que no podia retallar l’avantatge, l’Agramunt va abaixar la guàrdia. A partit d’aquí, a l’Igualada li va sortir tot: el joc col·lectiu va funcionar i tots els jugadors van marcar almenys dos gols. A això cal afegir-hi l’encert del porter i la defensa 5-1 que va dificultar l’atac dels locals en tot moment. El resultat final va ser de 23 a 34.

Amb aquest resultat, l’Igualada capgira el gol average amb l’Agramunt i li pren la setena plaça a la classificació. Val a dir, que els igualadins havien perdut el partit d’anada a Les Comes per 10 gols i que els de l’Urgell també havien vençut els igualadins en els dos partits de la temporada passada.

Dirigits per Jordi Riba, per l’Igualada van jugar Hilari Canales (porter), Jordi Salom (5) Carles Oller (10), David Cubí (4), Maure Vidal (2), Eduard Rabell (3), Bernat Ruiz (3) i els juvenils Roger Calzada (4) i Aitor Fernández (3).

Juvenil Masculí :2a Catalana. Grup 2. 14a jornada

CH Agramunt 33- CH Igualada Kobe)media 37

Partit jugat a Ponts contra l’Agramunt, ajornat el dia del Carnaval i que l’Igualada aprofitava per disputar en la seva jornada de descans

Bon partit de l’Igualada que ha dominat en defensa i en atac durant tot el partit. En la primera part s’han aconseguit petites diferències en el marcador arribant al descans amb tres gols d’avantatge.

En la segona part encara ha estat més clar el domini igualadí aconseguint una diferència de vuit gols en el minut vint-i-cinc. Els últims cinc minuts l’equip local,i degut a una mica de relaxació de l’Igualada, ha escurçat la diferència de gols fins al (33-37) final.

Sembla ser , que la pista pontsicana ha tingut efecte talismà pels equips igualadins , el juvenils i sèniors ,que s’han endut cap a casa els quatre puntets benvinguts per als igualadins i que dóna ambdós equips una bona dosi de moral.

Dirigits per en Bernat Ruiz han jugat: Robert Canadell porter, Aitor Fernández, Àlvaro Luque, Ruben.Álvarez, Alex Carrer, Edu Santacana, Carles Bertran, Roger Calzada i Martí Ruiz.

Cadet Femení: 1a Catalana. Grup 1. 16a jornada

BCN Sants UBAE CEH 30 – CH Igualada Montvall 22

Ensopegada de les jugadores del CH Montvall Igualada cadet femení al perdre dissabte passat a la pista del cuer de la categoria el CH Barcelona Sants. Després de la immillorable segona volta de les noies de l’ Igualada que havien guanyat a equips molt més potents, inclús es creia en la possibilitat d’accedir al tercer lloc de la classificació de la fase regular.

Els castells es van desfer però, al Pavelló de l’Espanya Industrial. El joc igualadí no va funcionar.En cap moment varem veure un equip concentrat en el joc que altres vegades han demostrat. La defensa no responia coordinada en el moviments ni en els ajuts, es perdien pilotes amb passades arriscades, i l’atac com altres cops es basava en accions individuals que s’estavellaven contra la defensa del Sants i perdien efectivitat.

Les dues parts es van perdre clarament i en cap moment va sortir l’esperit de lluita que altres cops ens han mostrat les jugadores Igualadines. Esperem que aquest resultat les faci reaccionar i tornar al camí de millora del joc que havien agafat en aquesta segona fase de lliga. Ànims!

Van jugar a les ordres de Hilario Canales “Lalo”, Nora Muñóz, Cristina Tabas, Jana Sendra, Laia Silva, Ainoa Rizo, Irina Gomera, Judit Gomez, i Judit Prat com a jugadores i Aina Caseres com a portera.

Infantil Masculí : 1a Catalana(3a fase),Grup A

CH Igualada Gran Anyada 21- Sant Martí Voramar (B) 31

El partit va començar de seguida favorable l’equip visitant amb clars contraatacs, jugades molt ràpides, constància en el joc, i constants canvis amb 14 jugadors en total de planter que disposaven, i cal dir que molt conjuntats com a equip.

Tot i malgrat l’esforç dels nostre jugadors, que en tot moment varen donar la cara, es va anar al descans amb un resultat parcial contrari de 10 a 16.

La segona part va començar més ajustada al començament, però com una continuació de la primera part. El resultat final del partit, va ser d’un contundent advers de 21 a 31.

A prendre nota que equips força igualats al nostre, però amb més constància i forma física, junt al fet de tenir un planter més gran, fan que el resultat sigui advers. Caldrà doncs treballar més en els entrenaments per millorar en aquests aspectes.

Van jugar per l’Igualada: Jordi Vilarrubias, Sergi Garcia, Raül Ubía, Jordi Grado, Adrián Cano, Aleix Rabell, Illiad Trigo i l’Aleix Royo, com a porter, amb entrenador Roger Calçada. Absents en March Vich i en Marc Vilardell, lesionat.

Infantil Masculí: Copa Federació .1a jornada.Grup A

CH Igualada Sporting 15 – GAVÀ Escola de Handbol 40

Primer partit i contundent derrota dels nens del Sporting a les Comes dins la Copa Federació d’handbol infantil masculí davant l’equip de l’Escola de Handbol Gavà.

Amb un equip de 7 jugadors sense canvis ja que hi faltaven tres nens de l’equip, els igualadins s’enfrontaren a un conegut i potent Gavà amb els 15 jugadors al complert.

Es té de reconèixer que el nivell dels visitants és clarament superior al dels nostres infantils de primer any amb algun aleví, tot i així, qui escriu aquesta crònica es va sorprendre de la conformitat amb la que els igualadins es van enfrontar al partit, no per la manca de lluita que hi va ser en tot moment, sinó per la pèrdua d’aquest joc constant i en equip a que ens tenen acostumats. A Les Comes varem veure uns nens que, pot ser per les baixes, no es van creure les seves possibilitats que és clar que les tenen i que moltes vegades ens han demostrat davant d’equips com aquest teòricament superiors.

Animar-los a seguir amb la feina ben feta que estan fent en cada entrenament i segur que tornarem a gaudir d’aquells magnífics partits que ens ofereixen tant se val si amb derrotes o victòries finals.

Van jugar Pere Sendra, Elias Galiano, Cesc Carrer, Blai Martínez, i Marc Reina,Gerard Royo, com a jugadors i Carles Serra com a porter a les ordres de l’Albert Belart