El IV Torneig Moix Obres i Serveis inicia el IX Circuit de Pitch&Putt de l’Anoia Golf Club

Nova trobada de golfistes

Dimecres, 3 març 2010. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
Després del golf, ara li toca el torn al Circuit de Pitch&Putt de l’Anoia Golf Club en la seva novena edició. El IV Torneig Moix Obres i Serveis, reuneix prop de seixanta socis de l’Anoia Golf Club al camp de Sant Jaume dels Domenys. Al ser un camp de 9 forats, que es va jugar a dues voltes, es van programar dues sortides per diumenge. En la primera sortida el temps va ser millor que en la segona que va ser passada per aigua i no va permetre assolir gaires bons resultats. Només sis jugadors en total van aconseguir jugar per sota el seu handicap.

Pel que fa els resultats del torneig, en categoria scratch Àngel Martinez es va imposar amb 36 punts, el par del camp. En handicap inferior (fins a 6,4) Mario González es va imposar amb 39 punts, seguit d’Àngel Martinez amb 37 i Ricardo Fuentes amb 35. En handicap mig (de 6,5 a 13,4) Josep Anton Jové amb 44 punts aconsegueix clarament el triomf, seguit de Joan Figuerola amb 41 i Xavi Subirana amb 34. En handicap superior (més de 13,5) Anna Papell guanya amb 39 punts seguida de Toni Mabras amb 37 i Manel Martí jr amb 35. En categoria femenina, Anna Papell s’imposa amb els 39 punts seguida de Cristina Campoy i Bel Esteve ambdues amb 26. Manel Martí jr va ser el guanyador en categoria junior amb 35 punts. Aquests guanyadors, al ser la primera prova coincideixen amb els primers classificats provisionals de cada categoria.

La pròxima cita social de l’Anoia Golf Club serà el proper de 13 i 14 de març amb la segona prova del circuit de golf al camp de Torremirona amb el V Torneig Estanc 2 & Global Design Zone.

Abans però, el 6 de març l’equip de l’Interclubs, lluitarà en la segona prova de la segona divisió del Campionat de Catalunya per equips a la Figuerola per millorar posicions a la taula.