No hi ha manera

La Roca 2 - CF Igualada 1

Diumenge, 6 desembre 2009. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
No hi ha manera que l'Igualada aconsegueixi guanyar un partit, malgrat tenir les victòries a la punta dels dits, al final les coses es torcen i els punt se'n van. En el partit de dissabte, les coses es van posar de cara al minut 18, quan una passada en profunditat de la Jessica la recull la Sara i avança les igualadines. El 0-1 posava les coses de cara per l'Igualada.

La jugadora igualadina Mireia Mas, enduent-se una pilota

CF Igualada: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Yaiza Moratilla, Carla Navarro (Maria Solé 63'), Maria Sayavera (defensa), Mireia Mas, Carola Monrabà (Mar Jorba 34') (Sara 63'), Maria Solé (Janet Mendoza 46') (Carola 80'), Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà (Jessica 46'), Jessica Pablos (Marina Salanova 34') (Clara Casares 80') (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Laura Queraltó

L'àrbitre va ensenyar tarja groga a la jugadora nº 9 de La Roca i vermella a l'entrenador i la jugadora nº 3 de La Roca i a la Sara.

Al cap de dos minuts d'haver-se avançat en el marcador, les de l'Anoia aconseguien un segon gol que l'àrbitre va anular i tot seguit, les de La Roca van aconseguir empatar el partit després de la recuperació d'un rebot. S'havia girat el partit però hi havia temps per recuperar.

El joc es va tornar imprecís i nerviós, i tant en el que restava de primera part com en la segona, no es va veure bon futbol.

Malgrat això, l'Igualada va tenir probablement més oportunitats que La Roca d'ampliar el marcador. Un córner que va rematar la Mireia Toldrà fora pels pèls a la primera part i 3 o 4 arribades de les davanteres a la segona haguessin pogut canviar el signe del partit. Al final, quan només faltaven 2 minuts per acabar, en una escapada La Roca va aconseguir els 3 punts.

El proper partit serà dissabte a les 6 de la tarda. L'Igualada rep a Les Comes el potent Levante Las Planas.