Les noies del CF Igualada no poden evitar la remuntada del Pardinyes

Malgrat l’1 a 0 al minut 3, les blaves no van tenir més sort de cara a gol

Dijous, 30 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les jugadores de Marta Cubí haurien pogut retenir almenys un punt si haguessin reeixit en transformar les moltes ocasions que van tenir el darrer tram de partit, però no van poder moure l'1 a 3. Aquesta setmana, les blaves visitaran Mallorca, per enfrontar-se al Balears FC.

Una de les jugadores visitants intenta superar MartetaLes igualadines van caure en un duel directe contra el Pardinyes. L'equip de Marta Cubí, que no coneixia la derrota aquest 2020, rebia a un conjunt amb un gran potencial. El partit va començar de la millor manera, quan l'Aina rematava una centrada lateral, per fer l'un a zero, al minut 3. I en aquell moment, acabaria l'encert (i la sort) de cara a porteria de l'equip local.

Amb l'1 a 0, el partit es va adormir. Un fet que va acabar perjudicant les anoienques. Com més avançava la primera part, les lleidatanes s'anaven refent i van començar a desbordar les anoienques en defensa. Amb aquesta situació, en dues jugades abans del descans, les visitants remuntaven el matx. Ja a la represa, hi va haver un nou gerro d'aigua freda, amb una nova diana del Pardinyes. A partir d'aquell moment, l'Igualada va reaccionar i va començar a generar múltiples ocasions de gol. Malauradament, els pals i un penal errat, no van permetre escurçar distàncies i l'equip no va ser capaç de deixar cap punt a Les Comes.